Maximerad 2-in-1 Njutning!

Maximerad 2-in-1 Njutning!

Maxad stimulans för bästa tänkbara njutning - från Zalo!

Detta är en otroligt häftig sexleksak med exklusiv design - som blev Vinnare av Luxury Pleasure Product of the Year på XBIZ Europe Awards 2018! Dtta oemotståndliga set består av en G-punktstav med ett tillhörande hölje som omvandlar staven till en fenomenal klitorisstimulator, och det på ett ögonblick! 

Zalo Queen erbjuder pulserande vågor som stimulerar på ett enastående sätt, och funktionerna från denna staven är unika. Staven har 8 + 8 lägen och har en värmefunktion som gör att staven når en skön temperatur. Queen är uppladdningsbar och kan styras med en app du laddar ner till din SmartPhone - så du kan inkludera din partner i njutningen genom att ge denne kontrollen över hur Zalo ska stimulera.

Zalo Queen uppnår hela max 75 vågor i sekunden - vilket är en riktigt superkraft! Den eleganta designen är dessutom berikad med en vacker Swarovski-kristall.

Det häftiga höljet som gör om staven till en klitorisstimulator ger oemotståndlig stimulans utan direkt beröring av klitoris. Det väldesignade höljet ger en härlig pulserande stimulans som går att likna med Womanizer's funktion - som är den absolut mest effektiva stimulansen som existerar!

Köp din Zalo här! 2019-03-20
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider