Sexleksaker Set - Linx - Male Kit

Specialpris 198,00 kr Ordinarie pris 398,00 kr
I lager
SKU
2K249-BX

Det ultimata kitet för män, som kombinerar nytta och nöje - från Linx!

Male Kit är ett komplett set med härligt stimulerande och effektiva sexleksaker och sexhjälpmedel. I detta setet finner du 5 härliga delar, varav 2 kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. I detta härligt manliga setet finner du -

  • Penispump - i enkel design med ett hål på cylindern för att kunna reglera vakuumet i pumpen. Pumpen har en tight manschett nertill och en enkelt pumpboll, som kommer göra din penis både längre och grövre.
  • Penis Head Vibe - som stimulerar ollonet på ett enastående sätt! Denna härliga vibratorn är omringad av läckert latex, som gör att vibratorn håller sig på plats. vibratorn erbjuder 5 härliga lägen, som enkelt regleras med den medföljande fjärrkontrollen.
  • Buttplug - som även den styrs med hjälp av fjärrkontrollen. Pluggen har ett brett platt stopp i änden och en enkel design - som är ämplig både för debutanter och proffs inom anal-stimulans.
  • 2x Penisringar - som är tillverkade av ett superstretchigt material. Den ena har stora mjuka knottror på utsidan och den andra mjuka räfflor.

Kombinera penispumpen och en penisring, och din erektion kommer bli större och ståtligare än någonsin! Delarna kan användas var för sig, eller varför inte i en härligt stimulerande kombination?
Glöm inte att använda rikligt med vattenbaserat glidmedel till alla delarna - för bästa tänkbara upplevelse och njutning!

 Vibrationer  5 lägen
 Funktioner  Komplett set för honom
 Rotation  -
 Material  Latex, ABS, PVC
 Längd  20cm + 11cm
 Ø  5cm + 3cm + 2cm
 Batterier  2x AA
 Inkl. Batterier  Nej
 Övrig info.  För både nytta och nöje!
 Färg  Svart / Clear
 Bästa Glid  Vattenbaserat
 Ljudnivå  Medel
 Yta  Slät
 Delar  5 + fjärrkontroll
 Hårdhet  Fast, flexibel
 Framtagen För  Män
 Kategori  Sexleksaker Set
 Varumärke  Övriga Varumärken - Linx
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!
You have submitted no questions.
Ask Your Question
Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.
- 50%