Sexleksaker Set - Womanizer - Fifty Shades of Grey

1 849,00 kr
I lager
SKU
5891600000

Dubbelt så mycket njutning - från två av våra favorit tillverkare!

Detta är ett ljuvligt set innehållande den storsäljande Womanizer W500 Pro Tattoo och Control Freak - ett set som helt enkelt består av en av våra svårslagna favoriter inom klitorisstimulans tillsammans med ett härligt BDSM redskap från Fifty Shades of Grey!

Womanizer W500 Pro är en liten, smidig och otroligt njutar klitorisstimulator som stimulerar genom att ge klitoris både vakuumsug och tryckluft - utan direkt beröring. Dess smidiga och greppvänliga design - och det läckra mönstret, gör denna härligheten till en favorit bland många. Denna godingen har 8 olika härliga funktionslägen, som regleras på en lyxig Swarovski kristall. Till W500 Pro medföljer en förvaringspåse och 2 olika hunstycken med olika stora öppningar. Denna godingen är uppladdningsbar med en medföljande USB-kabel, vilket gör att du slipper batterikrångel.

Förutom Womanizer W500 Pro, innehåller denna förpackningen det härliga setet med säng-bojor - Control Freak, från den officiella Fifty Shades of Grey Pleasure Collection serien. Dessa bojorna är sammanlänkade med en lång nylon rem som läggs under madrassen i sängen. Låt en liten bit sticka ut både i fot- och huvudändan så att bojorna enkelt kan sättas fast runt din partners handleder och anklar. Du kommer garanterat få full kontroll över din partner! Bojorna är mjukt vadderade och knäpps med slitstarka kardborreband. Förutom setet med bojor medföljer en härlig ögonbindel och en dörrskylt med texten "Mr. Grey Will See You Now".

Ett obeskrivligt njutbart, spännande och lustfyllt set - till ett otroligt härligt pris!
Avnjut detta setet tillsammans med andra BDSM redskap och vattenbaserat glidmedel - eller en stimulansgel, och låt er förtrollas av en värld fylld med lust, mystik, kontroll och härlig njutning!

 Vibrationer  8 lägen
 Funktioner  Pulserande vakuumsug
 Rotation  -
 Material  ABS, Silikon
 Längd  12,5cm
 Ø  6,2cm
 Batterier  Inbyggda
 Inkl. Batterier  Uppladdnings via medföljande
 USB-kabel
 Övrig info.  Inkl. 2 olika munstycken
 Varumärke  Womanizer
 Material  Polyester, polypropylen, gummi
 Färg  Svart/silver
 Längd  2 meter (bredd) - 2,5 meter
 Delar  2
 Övrig info.  Passar alla sängar
 Varumärke  Fifty Shades of GreyWrite Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
You have submitted no questions.
Ask Your Question
Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.
Frequently Bought Together