Svenska

Vuxenleksaker

Vuxenleksaker är sexleksaker eller andra intima produkter som används för att öka sexuell njutning, känsla och intimitet mellan vuxna. Dessa leksaker finns i många olika former, storlekar och material och kan användas både enskilt och med en partner. Exempel på vuxenleksaker inkluderar vibratorer, dildos, buttplugs, anal beads, penisringar, kärlekspuckar, BDSM-utrustning, sexdockor och mycket mer. Dessa leksaker kan vara tillverkade av en mängd olika material, inklusive silikon, glas, metall, trä eller plast, och kan ha olika funktioner, hastigheter och intensiteter.

Många människor använder vuxenleksaker för att utforska och upptäcka sin sexualitet och känslighet, för att öka sexuell upphetsning och njutning, eller för att förbättra sexuella relationer och öka intimitet med sin partner. Vuxenleksaker kan också vara användbara för personer med sexuell dysfunktion eller andra hälsoproblem som påverkar deras sexuella funktion. Det är viktigt att tänka på att vuxenleksaker, som alla andra produkter som används på eller i kroppen, bör användas säkert och enligt anvisningarna.

Du har sett 32 av 1028 produkter

Vuxenleksaker

Hur väljer man rätt vuxenleksak?

I vårt stora sortiment så hittar du massor med olika par vuxenleksaker. En trosvibrator är en populär sexleksak för par. Många älskar att ge sin partner fjärrkontrollen och låta dom bestämma när din njutning ska börja. Dock det är ett väldigt stort sortiment så är det svårt att säga vilken exakt du ska börja med. Det kan vara till exempel om du är ute på stan och handlar eller kanske sitter du och din partner på en restaurang. Trosvibratorer tar förspelet till en helt ny nivå! Samlags vibratorer är en sexleksak som kan stimulera både under samlag. För mannen så stimulerar det din penis samtidigt som för kvinnan är vuxenleksaken i vaginalt och stimulerar hennes klitoris. Om en samlags vibrator används på rätt sätt så kan det ge både dig och din partner nya starka orgasmer.

We-Vibe Chorus är en par vibrator som används under sex och kan också träffa din g-punkt. Med Chorus så får du även med en fjärrkontroll så du och din partner kan enkelt och smidigt ändra dom olika vibrationerna snabbt. Par vuxenleksaker kommer också i dildos. Dildos som dubbledildos är en populär sexleksak för att både du och din partner kan använda den samtidigt samt är det enklare för din partner att använda en dubbledildo på dig. Dubbledildos kommer i massor med olika former och storlekar som du kan hitta här i vårt stora sortiment av vuxenleksaker. Strap-ons är en par sexleksak som många njuter av.

Pegging

Det finns ett väldigt känt ord inom strap-on som heter pegging. Detta är när en kvinna och man byter roller i sovrummet. För kvinnor så kommer där också en strap-less strapon. En av delarna sitter fast vaginalt och den andra kan då användas på din partner. Strapless strap-on’s är gjorda för att ge båda njutningar samtidigt precis som en dubbeldildo.

Strapon dildos kommer också ibland med vibrationer för att ge dig och din partner mer njutningar tillsammans.

Ska man ha glidmedel till sina vuxenleksaker?

Många människor gillar också att använda ett lusthöjande gel eller glidmedel. Det finns massor med olika modeller som ger av olika stimuleringar. Många par gillar att testa ett gel som ger av en vibrerande känsla. Man lägger lite gel på klitoris eller ollonet för att den ska fungera. Lusthöjande kommer också i kylande form eller värmande former. Njut av vårt stora sortiment av lusthöjande och par sexleksaker här! Det är inte ett måste att använda glidmedel till sina vuxenleksaker men det är en stor rekommendation att använda lite vattenbaserat glidmedel.

Buttplugs

Vi har också ett väldigt stort utbud av buttplugs. Här hittar du buttplugs som både vibrerar och snurrar för att ge dig en ny sorts stimulering! Du hittar även buttplugs som är gjorda av metall och har en fin kristall i många olika färger. 

Vilka är de bästa vuxenleksakerna för par?

Upptäck de bästa vuxenleksakerna för par och ta ditt intima förhållande till nya höjder av njutning och intimitet. På Taboo erbjuder vi ett brett utbud av produkter som är speciellt utformade för att berika och förbättra parlekar i sovrummet.

Parvibratorer: Dessa innovativa leksaker är utformade för att ge njutning till både dig och din partner samtidigt. Med olika vibrationslägen och stimulerande funktioner kan ni njuta av en intensivare och mer tillfredsställande upplevelse tillsammans.

Kärleksegg och fjärrkontrollerade leksaker: Dessa leksaker låter er utforska spännande och överraskande upplevelser. Med fjärrkontrollerade funktioner kan ni ge kontrollen över njutningen till varandra och upptäcka nya sätt att skapa spänning och intimitet.

Bondage- och BDSM-set: För de som är nyfikna på att utforska rollspel och dominanslekar kan bondage- och BDSM-set vara perfekta. Med handbojor, ögonbindlar, piskor och andra tillbehör kan ni skapa en erotisk atmosfär och utforska nya dimensioner av intimitet och njutning.

Parleksaker för förspelet: Förspelet är en viktig del av det sexuella samspelet och kan vara otroligt stimulerande. Vårt sortiment av parleksaker för förspelet inkluderar massageoljor, stimulerande geler och erotiska spel som hjälper er att skapa en sensuell och lustfylld upplevelse tillsammans.

Strap-on-dildos: För par som vill utforska penetrativt sex och rollbyten kan strap-on-dildos vara ett spännande tillskott. Dessa leksaker ger er möjlighet att uppleva nya former av intimitet och njutning och kan vara en fantastisk resurs för att tillfredsställa varandra på olika sätt.

Vi förstår vikten av att välja rätt vuxenleksak för dina specifika behov och önskemål. Vårt team av experter finns tillgängligt för att ge dig råd och vägledning för att hitta de bästa vuxenleksakerna för dig och din partner.

Utforska vårt sortiment av de bästa vuxenleksakerna för par och ta ert intima förhållande till nästa nivå av njutning och glädje. Vi erbjuder diskret leverans och en säker och bekväm köpupplevelse för att du ska kunna utforska dina erotiska fantasier på ett tryggt och konfidentiellt sätt.

Välj Taboo för att hitta de bästa vuxenleksakerna för par och skapa minnesvärda stunder av passion och intimitet tillsammans.

Vilka är de bästa klitorisstimulatorerna för intensiva orgasmer?

Utforska vårt urval av de bästa klitorisstimulatorerna som är utformade för att ge intensiva orgasmer och maximal njutning. På Taboo erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa klitorisstimulatorer som är skapade för att tillfredsställa dina behov och önskemål.

 1. Vibrerande klitorisstavar: Dessa stimulatorer är utrustade med kraftfulla vibrationer som fokuserar på klitoris för att ge intensiv och precis stimulans. Med olika vibrationslägen och intensiteter kan du anpassa upplevelsen efter dina preferenser och utforska en värld av njutning.

 2. Klitorisvibratorer med sugfunktion: Dessa revolutionerande stimulatorer kombinerar vibrationer med sugande rörelser för att efterlikna oralsex och ge en överväldigande stimulans av klitoris. De kan ge intensiva och explosiva orgasmer som tar njutningen till en helt ny nivå.

 3. Klitorispumpar: Klitorispumpar använder milda vakuumtryck för att öka blodflödet till klitorisområdet, vilket kan resultera i ökad känslighet och intensifierade orgasmer. Dessa stimulatorer ger en unik känsla och kan vara perfekta för dem som vill utforska nya upplevelser.

 4. Klitorisstimulerande geler: För att förstärka känsligheten och uppleva ännu mer intensiva orgasmer kan du använda klitorisstimulerande geler. Dessa geler innehåller speciella ingredienser som ökar blodflödet till klitoris och förstärker den sexuella njutningen.

 5. Klitorisvibratorer med fjärrkontroll: För dig som älskar att utforska parlekar eller ge kontrollen över njutningen till din partner, erbjuder vi klitorisvibratorer med fjärrkontroller. Dessa leksaker ger möjlighet till spännande och överraskande stimulans, oavsett om du använder dem ensam eller tillsammans med din partner.

Vad är vuxenleksaker för henne?

vuxenleksaker för henne har alltid funnits i ett väldigt stort sortiment. Lufttrycksvibratorer, klitorisvibratorer, g-punktvibratorer och mycket mer! Många gillar att börja med en klitorisvibrator för att testa deras första sexleksak. Dom är oftast små och superenkla att använda. Vibratorer för klitoris kommer också i lufttrycksvibratorer som har blivit väldigt känt under åren inom sexleksaks världen. En lufttrycksvibrator stimulerar din klitoris med hjälp av lufttrycks vågor. Lufttrycksvågor är inte vibrationer som då betyder att du kan använda en lufttrycksvibrator många gånger utan att bli öm.

Vad är en lufttrycksvibrator?

Många kvinnor har fått deras första fontän orgasm tack vare en lufttrycksvibrator. Detta är en vuxenleksak som använder sig av lufttrycks vågor för att stimulera din klitoris och ge dig nya fantastiska orgasmer! Många lufttrycksvibratorer har gett kvinnor deras första fontänorgasm och tack vare att den stimulerar med lufttrycks vågor och inte vanliga vibrationer så blir man inte öm! Detta betyder då att du kan använda din lufttrycksvibrator om och om igen.

G-punktvibrator information

Gpunktvibratorer är en vibrator som är formad för att så enkelt som möjligt träffa din g-punkt. Vi har självklart massor med olika modeller av g-punkt stavar för dig att välja mellan. G-punkt vibratorer kommer i massor med olika former och storlekar. En gpunkt stav behöver inte vara så stor för att den ska göra jobbet åt dig. Alla har g-punkten på olika områden med dom flesta gpunktvibratorerna är med vibration som gör det enklare för dig att hitta dom rätta områdena.

Vad är en rabbitvibrator?

Många som letar efter en g-punkt vibrator kollar också på en rabbit vibrator. Skillnaden är att den har en liten arm som stimulerar din klitoris samtidigt som den stimulerar dig vaginalt. I vårt stora utbud av vuxenleksaker så hittar du många olika rabbit vibratorer. Vissa snurrar vid toppen och rör på sig samt andra som bara vibrerar. Om du har fler frågor om vårt stora sortiment så kan du ringa eller mejla oss på info@taboo.se.

Vad är fördelarna med att använda vuxenleksaker för soloaktiviteter?

Att använda vuxenleksaker för soloaktiviteter kan vara en berikande och njutbar upplevelse med många fördelar. Här är några fördelar med att använda vuxenleksaker för soloaktiviteter:

 1. Ökad njutning: Vuxenleksaker är utformade för att ge extra stimulans och öka njutningen under onani. Genom att använda leksaker som är speciellt utformade för att tillfredsställa olika kroppsdelar kan du uppleva nya nivåer av njutning och utforska olika former av stimulans.

 2. Bättre kunskap om din kropp: Att använda vuxenleksaker under soloaktiviteter hjälper dig att lära känna din egen kropp bättre. Genom att utforska olika typer av stimulans och reaktioner kan du identifiera vad som ger dig mest njutning och upptäcka nya erogena zoner.

 3. Stresslindring och välbefinnande: Onani och användning av vuxenleksaker frigör endorfiner och dopamin i hjärnan, vilket bidrar till att lindra stress och öka välbefinnandet. Det kan fungera som en naturlig form av avslappning och självomsorg.

 4. Förbättrad sexuell hälsa: Att regelbundet utforska sin egen sexualitet och använda vuxenleksaker kan bidra till att förbättra sexuell hälsa. Det kan öka blodflödet till könsorganen, stärka bäckenmuskulaturen och hjälpa till att förbättra sexuell funktion och respons.

 5. Utforskning av fantasier och fetischer: Genom att använda vuxenleksaker för soloaktiviteter kan du tryggt utforska och uppfylla dina fantasier och fetischer. Det ger en säker och privat plats för att utforska och utveckla din sexuella identitet.

 6. Bättre sexuell kommunikation: Genom att lära känna din egen kropp och vad du njuter av kan du också förbättra din sexuella kommunikation med en partner. Du kan tydligt förmedla dina preferenser och önskemål för att skapa en mer tillfredsställande sexuell upplevelse.

Vilka är de bästa vuxenleksakerna för att stimulera G-punkten?

Upptäck de bästa vuxenleksakerna som är speciellt utformade för att stimulera G-punkten och ge intensiva och djupgående orgasmer. På Taboo erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa produkter som är skapade för att tillfredsställa G-punkten och maximera njutningen.

 1. G-punktsvibratorer: Dessa leksaker är utformade med en böjd form och en markerad spets för att träffa G-punkten med precision. Med kraftfulla vibrationer och olika vibrationslägen kan du experimentera och hitta den stimulans som passar dig bäst.

 2. G-punktsstavar: Dessa leksaker har en längre och böjd form för att nå G-punkten och ge intensiv stimulans. De är oftast tillverkade av högkvalitativt material som är både skönt att använda och lätt att rengöra.

 3. G-punktsdildoar: För de som föredrar mer realistiska upplevelser erbjuder vi G-punktsdildoar. Dessa leksaker har en böjd form och en realistisk design som gör det möjligt att målinriktat stimulera G-punkten.

 4. G-punktsmassagestavar: Dessa leksaker kombinerar vibrationer med massagetekniker för att ge skön och djupgående stimulans av G-punkten. Med olika vibrationslägen och rörelsemönster kan du anpassa stimulansen efter dina preferenser och uppleva en ny nivå av njutning.

 5. G-punktsstimulerande gel: För att förstärka känsligheten och uppnå ännu mer intensiva G-punktsorgasmer kan du använda en G-punktsstimulerande gel. Dessa geler innehåller speciella ingredienser som ökar blodflödet till området och gör det mer mottagligt för stimulans.

Vad är vuxenleksaker För honom?

Vårt sortiment av vuxenleksaker för honom är stort. Vibrerande penisringar, fleshlights, lösvaginor, masturbatorer och mycket mer. Penisringar är en väldigt populär sexleksak för honom. Kukringar kommer i stora och små storlekar samt breda eller tunna. En penisring gör att blodet stannar kvar längre i din penis som gör att du får en starkare och tjockare erektion. Många tycker även om vibrationer till deras ring.

Detta kan användas för att stimulera dig själv eller din partner. Det finns prostata vibratorer som också är en penisring och har även vibrationer! Många tycker även om att använda en penisring runt pungen för att hålla längre under sex. Om en penisring är tjockare så stoppar det mer blod och ger dig en starkare erektion.

Fleshlight eller lösvagina?

Fleshlight och lösvaginor har varit en större del av vuxenleksaker för honom. Fleshlight är en vagina som är formad från kända sexaktörer. Lösvaginor är också något liknande men är inte formad från en människa. Vaginor är gjorda av ett supermjukt och så realistiskt material som möjligt. Det är viktigt att man använder sig av ett vattenbaserat glidmedel för att inte skada det mjuka materialet på din sexleksak. Fleshlights är även väldigt enkla att ta hand om tack vare skalet runt. Sexleksaken har en kork på toppen och botten för att du enkelt ska kunna tvätta den med vatten och mild tvål eller ett sexleksaks rengöringsmedel. Sexleksaks rengöringsmedel är något som är viktigt att använda på alla vuxenleksaker . Du kan läsa våra skötselråd om varje produkt här på taboo.se.

Vad finns det för masturbatorer?

Masturbatorer har vi också ett stort utbud av i vår sexbutik. En masturbator kommer i många olika former och storlekar. Det kan vara små masturbatorer som stimulerar ditt ollon eller bara en masturbator som är formad som en mun eller vagina och rör på sig själv utan att du behöver göra något. Vissa masturbatorer gör även ljud samt är appstyrda så att din partner eller du kan snabbt och enkelt kontrollera din masturbator.

Prostata vibrator?

Prostata vibrator är en vibrator som många män tycker om. Den stimulerar oftast området mellan pungen och analen och ska ge dig starkare och bättre orgasmer. En prostata vibrator ska träffa din perineum och tack vare detta ge bättre orgasmer.

Vad är en penispump?

I vårt stora sortiment hittar du även penispumpar. En penispump har många olika funktioner. En av dom är för att ge dig njutning. En kukpump kan också användas innan sex med en penisring för att få en starkare erektion. Penispumpar gör också att din penis blir större för att du sträcker ut skinnet med vakuum trycket. För att se bäst resultat så måste man ha använt en penispump länge dock så ska man se lite effekt direkt. Penispumpar behöver dock användas med glidmedel för att det inte ska göra ont och mest av allt göra användning så enkel som möjligt.

Vilka är de bästa vuxenleksakerna för män?

Upptäck de bästa vuxenleksakerna för män som är speciellt utformade för att ge intensiv njutning och tillfredsställelse.

 1. Masturbatorer: Dessa leksaker är utformade för att efterlikna den realistiska känslan av vaginalt, analt eller oralt sex. Med olika texturer och stimulerande insatser kan du uppleva intensiv njutning och tillfredsställelse på egen hand.

 2. Penisringar: Penisringar används för att förbättra erektionen och förlänga njutningen. Dessa elastiska ringar placeras runt basen av penis för att hjälpa till att upprätthålla en starkare och mer uthållig erektion.

 3. Prostatastimulatorer: Dessa leksaker är utformade för att stimulera mannens prostata och erogena zoner. Genom att massera prostatakörteln kan du uppnå intensiva orgasmer och uppleva en ny dimension av njutning.

 4. Penispumpar: Penispumpar används för att öka blodflödet till penis, vilket kan resultera i starkare och mer imponerande erektioner. Dessa enheter kan också vara användbara vid behandling av erektionsproblem.

 5. Fleshlights: Fleshlights är populära masturbatorer som är formade som en ficklampa. Dessa leksaker ger en realistisk känsla och är tillverkade av högkvalitativt material för att ge en autentisk upplevelse.

Vi förstår vikten av att hitta rätt vuxenleksak för att tillfredsställa mäns behov och maximera njutningen. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa produkter som är säkra, effektiva och skonsamma mot kroppen.

Hur kan jag välja rätt storlek på dildo för min personliga komfort och njutning?

Att välja rätt storlek på en dildo är avgörande för att uppnå personlig komfort och njutning. Tänk på dessa tips:

 1. Börja med att utforska: Om du är ny på att använda dildoar är det bäst att börja med mindre storlekar och gradvis arbeta dig uppåt. Det ger dig tid att vänja dig vid penetration och upptäcka vad som känns mest bekvämt för dig.

 2. Mät dig själv: För att hitta rätt storlek kan du använda en mjuk måttband för att mäta längden och omkretsen på ett finger eller ett objekt som du känner dig bekväm med att använda för penetration. Detta kan ge dig en uppskattning av vilken storlek du bör leta efter.

 3. Överväg längden: Längden på dildon kan påverka hur djupt penetrationen blir. Om du är nybörjare eller föredrar begränsad penetration kan du välja en kortare dildo. Om du föredrar djupare penetration kan du välja en längre dildo.

 4. Tänk på omkretsen: Omkretsen, eller tjockleken, av dildon är också viktig för att uppnå personlig komfort. Om du är nybörjare eller föredrar mindre omkrets kan du välja en smalare dildo. Om du föredrar en fylligare känsla kan du välja en dildo med större omkrets.

 5. Flexibilitet och material: Flexibiliteten hos en dildo kan påverka din komfort och njutning. Vissa människor föredrar mer flexibla dildon medan andra föredrar mer stadiga. Materialvalet är också viktigt. Silikon är populärt eftersom det är kroppssäkert, mjukt och hygieniskt, medan jelly och PVC kan vara mer flexibla.

 6. Lyssna på din kropp: Det viktigaste är att lyssna på din egen kropp och kommunicera med dig själv under användning. Det är normalt att behöva experimentera och prova olika storlekar och former för att hitta vad som passar dig bäst.

Vi på Taboo erbjuder ett brett utbud av dildoar i olika storlekar och material för att passa olika preferenser. Vi värnar om din personliga komfort och njutning och strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är säkra, pålitliga och skonsamma mot kroppen.

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information