Svenska

Appstyrda Sexleksaker

Appstyrda sexleksaker är något som har växt i popularitet enormt de senaste åren. En appstyrd vibrator kontrolleras via en app i din smartphone och kan styras trots att telefonen och vibratorn inte befinner sig på samma plats. Du hittar idag många olika varianter av appstyrda sexleksaker och det finns något både för honom och henne. Så gott som alla större varumärken har idag någon typ av appstyrd sexleksak. Hos oss hittar du allt ifrån appstyrda vibratorer till appstyrda penisringar och masturbatorer. De flesta apparna är innovativa och låter dig ha riktigt kul med din sexleksak.

Du har sett 48 av 48 produkter

Appstyrda sexleksaker - Styr din appstyrd vibrator enkelt

Appstyrda sexleksaker

Något som verkligen har slagit igenom stort de senaste åren och som vi på Taboo numera har ett riktigt stort utbud av är appstyrda sexleksaker. Och med tanke på allt spännande du kan göra med appstyrda sexleksaker är det inte svårt att förstå varför de har tagit marknaden med storm, digitaliseringen är här för att stanna - även inom sexleksakernas värld.

En appstyrd sexleksak är helt enkelt en sexleksak som kan styras via en app i mobiltelefonen. Oftast handlar det om olika slags vibratorer, men det finns även appstyrda sexmaskiner och masturbator. Telefonen som kontrollerar leksaker behöver vanligtvis inte befinna sig i närheten av den, utan via Wifi går det att styra sexleksaken även om man befinner sig på helt annan plats. Det här ger, som du kanske förstår, helt nya möjligheter till att ha erotiska lekar även på distans.

Vi har appstyrda sexleksaker i olika prisklasser, och därför kan alla njuta av denna underbara digitaliserade produkt. Du kan förlita dig på att alla sexleksaker vi på Taboo säljer håller hög kvalitet oavsett vilken prisnivå de befinner sig på.

Erotiska distanslekar med appstyrda sexleksaker

Länge har det funnits olika typer av vibratorer som har kunnat styras via en fjärrkontroll. På så sätt har du kunnat låta din partner kontrollera intensiteten på vibrationerna som ska kittla dig till njutning. Men då har partner behövt befinna sig på behändigt avstånd - detta är dock ett minne blott.

Just det momentet att låta någon annan ta kontroll över vibrationerna är något många gillar, och att helt hänge sig åt stimulansen kan vara riktigt nervkittlande. Men att låta någon som inte ens befinner sig i samma rum styra över vibrationerna är något helt annat och ger ytterligare en dimension på njutandet. Långdistans förhållanden har fått en helt ny betydelse med dessa appstyrda produkter.

Använd appstyrda sexleksaker till ert förspel

Appstyrda sexleksaker är perfekta att använda till ett förspel, som ni vill starta lång innan ni befinner er i sängen. En mycket omtyckt sexleksak är exempelvis en trosvibrator. En vibrator som placeras i trosorna och som sedan befinner sig när medan du exempelvis går runt på stan, fixar i hemmet eller under utemiddagen på restaurang. Låt din partner ge dig lite härliga vibrationer när du minst anar det. På så sätt triggar ni tillsammans upp stämningen, och när ni sedan kommer innan för dörren där hemma kommer ni inte kunna bärga er med att slita av varandra kläderna.

Eftersom telefonen som styr sexleksaken inte behöver befinna sig på samma plats, kan du låta din partner börja värma upp dig redan på väg hem till dig. För in ett vibrerande ägg och ligg bara och njut medan din partner sitter på tåget hem från jobbet och ger dig härliga vibrationer. Du kommer garanterat vara redo när dörren sedan öppnar sig.

Olika typer av appstyrda sexleksaker

De allra flesta appstyrda sexleksaker är alltså vibratorer av något slag. Det spelar egentligen ingen roll vilken typ av vibrator du är ute efter, då utbudet är så pass stort. I vårt sortiment hittar du flertalet appstyrda lufttrycksvibratorer, den nya sortens vibrator som har tagit världen med storm och gett kvinnor orgasm på bara några minuter. Men vi har även klitorisvibratorer, buttplugs, vibrationsägg, parvibratorer och stavar.

Självklart är det inte bara kvinnor som ska få njuta av att släppa kontrollen och låta någon annan styra vibrationerna. Därför har vi också flera appstyrda prostatavibratorer, penisringar och masturbatorer i vårt utbud.

Vi har även appstyrda sexmaskiner hos oss på Taboo.

Hur kopplar jag en appstyrd sexleksak till telefonen?

Alla varumärken som tillverkar appstyrda sexleksaker har en egen app du behöver ladda ner till telefonen. Appen finns vanligtvis både till Android och iOS och är alltid kostnadsfritt. Befinner sig telefonen och leksaken i närheten av varandra går de att ansluta via Bluetooth, men annars måste leksaken koppla upp sig via Wifi. Appen kommer sedan att ge er tydliga instruktioner om hur ni kopplar upp leksaken till telefonen.

Vilka funktioner har en appstyrd vibrator?

Exakt vilka funktioner en appstyrd vibrator har varierar mellan olika modeller, men en sak är säker - den kommer att ha fler funktioner än andra fjärrstyrda leksaker. Det är exempelvis inte ovanligt att det går att styra sexleksakerna via ljud och röster, vilket innebär att intensiteten exempelvis kan öka om ljudet i rummet ökar eller att den kan vibrera i takt till musik för att liva upp stämmningen lite.

Det brukar även finnas möjlighet att programmera vibrationsmönster, vilket kan vara en fördel om ni vill slippa sitta telefonen i handen under samlag men ändå inte få allt för enformiga vibrationer. Med en appstyrd sexleksaker är möjligheterna mycket stora.

Går det endast att styra dem via telefonen?

Nej, i de allra flesta fall finns det även knappar eller reglage på själva produkten när det också går att kontrollera vibrationerna. Men då får du räkna med mycket färre funktioner och den kommer då att fungera mer som en vanlig vibrator.

 

Copyright © 2024: Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information