Svenska

Realistisk Dildo

Upptäck en helt ny nivå av njutning med vår realistisk dildo! Vår dildo är utformad för att se och känna så verklig ut som möjligt, med detaljerade ådror, en mjuk yta och en fast men flexibel kärna som gör det enkelt att hitta precis rätt vinkel för att uppnå maximal stimulans. Den är också tillverkad av högkvalitativa material som är både hudvänliga och lätt att rengöra. Oavsett om du vill använda den själv eller tillsammans med din partner, så är vår realistiska dildo det perfekta valet för att utforska dina sexuella fantasier. 

Söker du en realistisk dildo som kan ge dig en ännu mer intensiv och realistisk upplevelse? Vi har det perfekta valet för dig! Vår realistiska dildo med sugproppsbas gör det möjligt att fästa den på en slät yta för att ge en mer realistisk och hands-free upplevelse. Den är också tillverkad av högkvalitativa material som är både kroppsäkra och lätta att rengöra. Med detaljerade ådror och en mjuk yta ger vår realistisk dildo dig den ultimata känslan av att vara med en riktig partner. Utforska dina sexuella fantasier på ett säkert och roligt sätt med vår realistiska dildo med sugproppsbas. Beställ nu och upptäck en helt ny nivå av njutning!

Du har sett 48 av 53 produkter

Get Real Dual Density - Realistisk Dildo

Varför en realistisk dildo istället för en vanlig dildo?

Det är inte så stor skillnad mellan en vanlig dildo och en dual density dildo. Den största skillnaden är att dual density är super mjuk och många tycker det är skönare att använda mot huden. Det behövs dock mer jobb att ta hand om en dual density dildo på grund av det mjuka materialet. Det är viktigt att använda talk till din dildo för att ingen skada ska komma till din sexleksak och att din dildo ska hålla sig i bästa kondition. Köp din nya realistiska dildo här eller testa en g-punktsdildo.

 

Hur tar jag hand om min realistisk dildo?

Att ta hand om en dildo kan vara lite jobb. Många tycker dock att det är värt det för din perfekta dildo. Efter ett tag så kan din dual density dildo få lite klibbig konsistens. Det betyder att du behöver talka in din dildo så blir den som ny igen. Sexleksaker med detta material behöver man talka in för att hålla kvar dom i så fint kondition som det går. Man behöver inte att talka in din dildo varje gång du använder den utan bara ibland när den är torr och rengjord. För att på bästa sätt förvara din dildo så finns där förvaringspåsar till sexleksaker som också är hygieniskt för att dom är anti-bakteriella.

 

Vad är hands-free?

Dom flesta dildos har sugpropp. Det betyder att du kan använda sätta fast din mjuka dildo på en vägg eller liknande och inte behöva använda händerna. Hands-free är en väldigt populär bland många för att få en mer realistisk känsla. En dildo som har sugpropp kan också användas till din strap-on. Det viktigaste är att kolla så att diametern är samma som på dildon och din strap-on. Köp din dildo med sugpropp oss hos idag.

 

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information