Svenska

Stor Dildo

En stor dildo är en sexleksak som är designad för vaginal eller anal penetrering och är större än en traditionell dildo. De kan vara gjorda av material som silikon, cyberskin, gummi eller jelly och finns i en mängd olika storlekar och former. Stora dildos är avsedda för personer som söker en mer intensiv upplevelse och är vanligtvis mer utmanande att använda än mindre dildos. Det är viktigt att använda tillräckligt med glidmedel för att undvika obehag eller skador och att gå långsamt och försiktigt när du använder en stor dildo.

Det är också viktigt att rengöra en stor dildo noggrant före och efter varje användning för att undvika smittspridning. Om du är osäker på om en stor dildo är lämplig för dig, bör du rådgöra med en specialist på området eller din läkare. De kan ge dig råd om vilken storlek och form som är lämplig för dig och ge dig instruktioner om hur du använder den säkert och effektivt.

Du har sett 29 av 29 produkter

Vilka är fördelarna med att använda en stor dildo jämfört med en mindre?

Att använda en stor dildo kan ha många fördelar jämfört med en mindre dildo. Nedan följer några av de vanligaste fördelarna med att använda en stor dildo:

 1. Ökad stimulans: En stor dildo kan ge en intensivare och djupare stimulans än en mindre dildo. Detta kan bero på att en stor dildo kan penetrera djupare och nå känsliga områden som kanske inte kan nås med en mindre dildo.

 2. Mer realistisk känsla: En stor dildo kan efterlikna en mer realistisk känsla av penetration, särskilt om den har en ådrig yta och är tillverkad av ett mjukt och flexibelt material.

 3. Bättre träning: Användning av en stor dildo kan ge bättre träning av vaginamuskulaturen och hjälpa till att stärka musklerna i bäckenbotten.

 4. Ökad självkänsla: Att använda en stor dildo kan ge en känsla av självförtroende och självkänsla genom att man känner sig kapabel att ta emot något större.

 5. Utforskande av fantasier: En stor dildo kan användas för att utforska olika fantasier och upplevelser som kan vara svåra att uppnå med en mindre dildo eller en partner.

Det är viktigt att notera att användning av en stor dildo kräver mer förberedelse och försiktighet än användning av en mindre dildo. Det är också viktigt att välja rätt storlek och att använda tillräckligt med glidmedel för att minimera obehag och risk för skador.

Vilka material är de bästa för stora dildos?

När du väljer en stor dildo är materialet en viktig faktor att tänka på. Här är några material som är lämpliga för stora dildos:

 1. Silikon: Silikon är ett vanligt material för stora dildos på grund av dess mjukhet, flexibilitet och höga kvalitet. Silikon är också hypoallergent och lätt att rengöra.

 2. Glas: Glasdildos är hårda, tunga och kan ge en annorlunda stimulering jämfört med andra material. De är också mycket hållbara och lättare att rengöra.

 3. PVC: PVC-dildos är en billigare alternativ till silikon, men de är fortfarande flexibla och mjuka. De är också lättare att rengöra.

 4. TPE: TPE (termoplastisk elastomer) är ett annat vanligt material för stora dildos. Det är mjukt och flexibelt men också hållbart och lätt att rengöra.

 5. Cyberskin: Cyberskin är ett material som efterliknar känslan av riktig hud och kan ge en realistisk upplevelse. Det är dock mindre hållbart än andra material och kräver mer underhåll.

 

Vilka positioner är bäst för att använda en stor dildo?

När det gäller att använda en stor dildo kan olika positioner ge olika känslor och upplevelser. Nedan följer några av de bästa positionerna för att använda en stor dildo:

1.Ryggposition: Ligg på rygg med benen böjda och använd en stor dildo för att penetrera vaginan eller anus. Detta är en bra position för att kontrollera penetrationen och stimulera g-punkten eller prostatan.

2.Hundstilen: Stå på alla fyra med rumpan lyftad och använd en stor dildo för att penetrera antingen vaginan eller anus. Denna position är särskilt bra för att stimulera djupare delar av vaginan eller prostatan och kan ge en intensivare upplevelse.

3.Missionärsställning: Ligg på rygg med benen rakt upp i luften eller på axlarna och använd en stor dildo för att penetrera vaginan eller anus. Denna position kan ge en djupare penetration och möjlighet att stimulera g-punkten eller prostatan.

4.Cowgirl-stil: Sitt på toppen av dildon och använd rörelser från höfterna för att styra penetrationen. Denna position ger möjlighet till en mer intensiv penetration och ger användaren mer kontroll över stimulansnivån.

5.Sidledes position: Ligg på sidan med benen böjda och använd en stor dildo för att penetrera vaginan eller anus. Denna position kan ge en mer naturlig vinkel för penetration och kan också stimulera g-punkten eller prostatan.

Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns någon "rätt" eller "fel" position för att använda en stor dildo, utan att det handlar om att hitta vad som fungerar bäst för varje individ och deras kropp. Det är också viktigt att använda tillräckligt med glidmedel och att vara uppmärksam på kroppens signaler för att undvika skador eller obehag.

Kan en stor dildo användas för både vaginal och anal penetration?

Ja, en stor dildo kan användas för både vaginal och anal penetration. Men det är viktigt att notera att om du vill använda samma dildo för båda syften så bör du se till att rengöra den noggrant efter användning i anus, innan du använder den för vaginal penetration. Använd gärna olika kondomer eller rengör den grundligt med tvål och vatten eller ett speciellt rengöringsmedel för sexleksaker.

Om du vill använda din stora dildo för både vaginal och anal penetration kan det vara en bra idé att välja en dildo med en smalare bas eller med en sugproppsbotten som kan användas för vaginal penetration, eftersom det minskar risken för att den försvinner in i anus. Se också till att använda tillräckligt med glidmedel för att undvika obehag och för att minska risken för skador på vävnaderna i slidan eller anus.

Vilken är den bästa platsen att förvara min stora dildo när den inte används?

Här är några tips på hur du kan förvara din stora dildo på bästa sätt:

 1. En separat förvaringspåse: Många dildos kommer med en förvaringspåse för att skydda dem från damm och smuts. Om din dildo inte har en förvaringspåse kan du köpa en separat förvaringspåse av tyg eller läder. Förvaringspåsen ska vara gjord av ett icke-poröst material som inte kan absorbera fukt.

 2. En förvaringslåda: Om du har flera sexleksaker eller vill hålla din dildo separat från andra saker i din förvaring kan en förvaringslåda vara en bra lösning. Välj en förvaringslåda som är tillräckligt stor för att rymma din dildo och eventuellt tillbehör.

 3. En diskret plats: Förvara din dildo på en plats där den inte utsätts för höga temperaturer, fukt eller direkt solljus. Ett bra ställe kan vara en byrålåda eller garderob.

 4. Rengör innan förvaring: Innan du förvarar din dildo är det viktigt att rengöra den för att undvika tillväxt av bakterier och mögel. Använd mild tvål och vatten eller en speciell sexleksaksrengöringsmedel.

 5. Kontrollera regelbundet: Det är viktigt att regelbundet kontrollera din dildo för att se till att den inte har sprickor, skador eller andra tecken på försämring. Om du märker några tecken på skada ska du sluta använda dildon och överväga att köpa en ny.

Genom att förvara din stora dildo på rätt sätt kan du förlänga dess livslängd och kvalitet samtidigt som du håller den ren och skyddad.

Hur kan jag rengöra och ta hand om min stora dildo på ett hygieniskt sätt?

Att rengöra och ta hand om din stora dildo på ett hygieniskt sätt är viktigt för att undvika infektioner eller skador på kroppen. Här är några tips på hur du kan göra det:

 1. Tvätta din stora dildo med tvål och varmt vatten efter varje användning. Använd en mjuk borste för att rengöra alla svåråtkomliga områden. Skölj noga med vatten och torka av den med en ren handduk.

 2. Använd ett speciellt rengöringsmedel för sexleksaker. Det finns många olika rengöringsmedel speciellt utformade för sexleksaker på marknaden. Följ alltid instruktionerna på förpackningen.

 3. Använd kondom om du delar din stora dildo med någon annan eller om du vill använda den för både vaginal och anal penetration. Byt kondom mellan användningarna.

 4. Förvara din stora dildo på en ren och torr plats, borta från direkt solljus och extrem värme eller kyla. Se till att förvara den separat från andra sexleksaker för att undvika kontaminering.

 5. Använd glidmedel för att undvika skador på vävnaderna i slidan eller anus. Välj ett vattenbaserat glidmedel om din stora dildo är tillverkad av silikon, gummi eller latex. Om din dildo är tillverkad av glas eller metall kan du också använda oljebaserat glidmedel.

Genom att följa dessa råd kan du förlänga livslängden på din stora dildo och hålla den ren och säker att använda.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information