Svenska

Vibrerande Dildo

Dildos med vibrationer är en ny sorts stimulering som många tycker om. Det blir en ny sorts stimulering som en vanlig dildo inte kan ge. Oftast så hjälper det också till att träffa din g-punkt med vibrationerna. I denna kategori så finns där natur mjuka dildos och vanliga vibrerande dildo. Motorn sitter också oftast vid ollonet så att den vibrerar mest vid toppen. Handla här online med snabb och diskret leverans i hela landet.

Du har sett 29 av 29 produkter

Vibrerande Dildo

Dildo med vibrationer

En dildo som har vibrationer är också något som har funnits väldigt länge. Många tycker om vibrationerna för att det kan stimulera dig på ett annat sätt än en vanlig dildo. Vibrationerna hjälper också oftast till med att träffa din g-punkt. Det finns dildos som har den natur mjuka känslan och vanliga dildos som du kan välja mellan samt olika färger. Uppladdningsbar dildos har vi också samt batteridrivna sexleksaker. Som du kan välja mellan. Uppladdningsbara dildos är ibland vattentäta så du kan även njuta av den i badkaret eller i duschen. Plus rengöring blir enkelt med vatten och mild tvål utan att behöva vara orolig att den kommer gå sönder. 

 

Dildos med eller utan vibrationer?

Många tycker om att det vibrerar lite för att få en extra stimuleringen men det finns dock folk som inte tycker om det. Vårt tips är att om du har testat en vibrator innan och tyckte inte vibrationerna så kanske det är bättre att börja med en dildo utan vibrationer först. Sen om man vill testa något nytt så kan man självklart köpa en ny. Det finns också dildos som har det natursköna materialet som många tycker är mjukare mot kroppen och mer bekväma att använda. Vill du ha en dildo som vibrerar men även är fjärrstyrd? Då hittar du fjärrstyrd dildos här!

Skillnaden med en vanlig vibrator och en dildo?

Det är inte någon större skillnad med en vanlig vibrator och en vibrerande dildo. En vanlig vibrator har oftast en annan form och starkare vibrationer. Dom är också oftast gjorda av ett annat material än en dildo. Vissa dildos har dock steglösa vibrationer som betyder att den vibrerar på ett läge men blir starkare och starkare i hastigheten. Andra dildos har olika vibrationslägen som du kan välja mellan. Du väljer själv vilken sorts vibration det ska vara på din dildo. Om du gillar ett stadigt läge men kan ökas eller om du gillar olika vibrationslägen. Allt står i produktbeskrivningen på våra dildos. Köp din nya dildo oss hos idag på Taboo.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information