Svenska

Fjärrstyrda sexleksaker

Fjärrstyrda sexleksaker har alltid varit spännande, speciellt för par. Att låta din partner kontrollera din sexleksak åt dig tycker väldigt många om. En fjärrkontroll kopplas snabbt och smidigt upp sig med din sexleksak, Trådlösa vibratorer är sexleksaker utan kabel och ökar förspelet på en ny nivå. Här har vi samlat alla fjärrstyrda sexleksaker för dig att kolla igenom. Fjärrstyrda leksaker fungerar oftast på en viss meter avstånd men det finns även appstyrda sexleksaker som du kan styra var du en befinner dig.

Du har sett 32 av 47 produkter

Fjärrstyrda sexleksaker

Vad är en fjärrstyrd sexleksak?

Att försöka kontrollera en vibrator genom knappar eller reglage på själva vibratorn medan den används kan vara riktigt bökigt och kan enkelt minska dina chanser att njuta av leksaken. Fjärrstyrda sexleksaker däremot kan du enkelt styra via en fjärrkontroll, och så länge den befinner sig inom några meter i från leksaken kan du enkelt kontrollera sexleksakens vibrationer eller rörelser.

Ytterligare en fördel med fjärrstyrda sexleksaker är att du kan låta din partner kontrollera den. Låt någon annan styra över fjärrkontrollen medan du ger dig hän åt njutandet till 100 procent. Att inte kunna kontrollera intensiteten på vibratorn eller hastigheten på sexmaskinen kan vara riktigt eggande och ge dig ännu mer upplevelse.

De allra flesta fjärrstyrda sexleksaker har en trådlös fjärrkontroll som ger mycket flexibilitet. På så sätt slipper du vara kontrollera av en kabel som går till fjärrkontrollen och era intima stunder kommer att flyta på mycket enklare.

Hur lång räckvidd har fjärrkontrollerna?

Räckvidden på fjärrkontrollerna varierar mellan olika produkter, men brukar vanligtvis vara någon meter. Tanken är att sexleksaken och fjärrkontrollen ska befinna sig nära varandra, även om det i vissa fall är möjligt att exempelvis befinna er i olika rum. När du använder en trosvibrator kan räckvidden vara på några meter så länge det inte finns väggar eller annat som stör kopplingen.

Sexmaskin och onanileksaker för män

Vi har däremot inte enbart fjärrstyrda vibratorer utan du hittar även fjärrstyrda sexmaskiner och onanileksaker för män i form av olika lösvaginor. En sexmaskin är en lite mer avancerad sexleksak för dig som verkligen vill satsa på njutningen. Medan en fjärrstyrd masturbator kan ge dig en verklighetstrogen upplevelse eftersom det blir en helt annan känsla av att styra intensitet och hastighet via en fjärrkontroll.

För vem passar fjärrstyrda sexleksaker?

Fjärrstyrda sexleksaker passar för alla som vill kunna njuta av sexleksaker med rörelse utan att behöver krångla med knappar eller vridreglage på själva leksaken. Vi har sexleksaker som passar både män och kvinnor, samt passar utmärkt både ensam och tillsammans med partner. Endast fantasin sätter gränsen när det kommer till sexleksaker.

Fjärrstyrda sexleksaker ligger oftare i en lite högre prisklass än leksaker som endast kan styras med knappar. Men de är många gånger billigare än appstyrda sexleksaker. Hos oss hittar du fjärrstyrda sexleksaker i olika prisklasser, men alla med högkvalitet.

Vad är skillnaden på fjärrstyrda och appstyrda sexleksaker?

En fjärrstyrd sexleksak styr du via en medföljande fjärrkontroll, medan en appstyrd sexleksak kopplas upp till en telefon som du sedan styr den med. Appstyrda sexleksaker har sina fördel, men många tycker att sexleksaker som styrs via en fjärrkontroll är enklare att använda samt att det är skönt att kunna lämna mobiltelefonen utanför sängen.

En fjärrstyrd sexleksak behöver däremot befinna sig i samma rum som fjärrkontrollen, så är inte fallet med appstyrda sexleksaker.

Fjärrstyrda vibratorer

De flesta sexleksakerna i den här kategorin är olika typer av vibratorer. Vi har bland annat trosvibratorer som fungerar utmärkt som ett lekfullt förspel ute på stan. Vi har även klitorisvibratorer, vibrerande ägg och buttplugs, prostatsvibratorer med mera. Oavsett vilken typ av vibrator du är ute efter kommer du troligen kunna hitta en fjärrstyrd variant.

Både män och kvinnor finner ofta stor njutning i att låta någon annan vara i kontroll över vibrationerna med fjärrkontrollen. Men en fjärrstyrd sexleksak fungerar självklart precis lika bra när du ska onanera och har en skön stund med dig själv. För in ett vibrerande ägg, luta dig tillbaka och styr sedan vibrationerna enkelt med fjärrkontrollen du har i handen. Det blir mycket enklare att snabbt kunna kontrollera intensiteten för att på så sätt kunna styra dig närmare eller längre bort från ett avslutande klimax.

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information