Rengöring & Tillbehör

Att sköta om dina sexleksaker är lika viktigt som att sköta om sin personliga hygien eller vårda andra ägodelar. För att dina sexleksaker ska må absolut bäst, rekommenderar vi att du sköter de skötselråd som kommer här nedan - och att du investerar i produkter från denna kategorin.

Låt aldrig dina sexleksaker ligga tätt tillsammans, utan ha dem alltid separat med något mellan sig - som de förvaringspåsar som medföljer vissa av våra produkter, eller inlindade i exempelvis ett örngott. Vissa material reagerar på varandra och kan leda till att dina sexleksaker smälter, missformas eller spricker - vilket gör dem obrukbara.

Använd alltid det glidmedel som rekommenderas till din sexleksak, som du hittar i beskrivningen. Använd aldrig oljor, lotions eller liknande som glidmedel - då det kan leda till obehag och problem med pH-balansen. Extra viktigt är det att du använder ett bra glidmedel till sexleksaker för anal-stimulans.

Ta alltid ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker då de inte är i bruk - så förlängs livslängden både på sexleksakerna och batterierna, och du minimerar risken att batterivätska kan förstöra dina leksaker, om ett batteri skulle gå sönder.

Rengör enbart dina sexleksaker med rengöringsmedel som är avsedda för sexleksaker - aldrig alkosprit eller andra sanitetsrengöingsmedel.
Används andra rengöringsmedel finns risken att stort obehag med sveda, smärta och irritation uppstår nästa gång du avnjuter din sexleksak. Ta alltid ur batterierna ut batteridrivna sexleksaker och rengör först med en mild tvål - gärna en avsedd för intimtvätt - och ljummet vatten. Rengör sedan med ett rengöringsmedel för sexleksaker när de har torkat.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider