Svenska

Sexmaskin

En sexmaskin är en mekanisk eller elektronisk maskin som är utformad för att ge sexuell stimulering genom automatisk eller fjärrstyrd rörelse. Sexmaskiner kan variera i design och funktion, men de flesta inkluderar en slags penetrationsenhet som kan röra sig upp och ner eller fram och tillbaka, och en motor som driver rörelsen.

Sexmaskiner kan användas ensamma eller med en partner, och kan vara ett alternativ för personer som vill ha sexuell stimulans utan att behöva använda sina händer eller röra sig själva eller sin partner manuellt. De kan också användas som en del av BDSM-spel eller andra sexuella aktiviteter.

Det är viktigt att använda sexmaskiner med försiktighet och enligt anvisningarna för att undvika skador eller obehag. Det är också viktigt att välja en maskin av hög kvalitet som är tillverkad av säkra material och som har tillräckligt med justerbarhet och kontroll för att passa individuella preferenser. Det är också viktigt att vara medveten om att sexmaskiner inte är lämpliga för alla människor eller alla sexuella situationer. Det är viktigt att kommunicera med din partner och vara medveten om eventuella hälsobegränsningar eller allergier som kan påverka din förmåga att använda en sexmaskin.

Du har sett 24 av 24 produkter

Sexmaskin

En sexmaskin är vuxenleksak för dig som vill ta din egentid till helt nya nivåer. De finns i många olika modeller och storlekar, och det finns både för män och kvinnor. En sexmaskin är en kraftfull leksak som simulerar ett djupgående samlag, utan att du behöver hålla i en dildo, fleshlight eller annan produkt. Sexmaskinen gör hela jobbet åt dig. Det allra kändaste varumärket när det kommer till sexmaskiner är Hismith.

Vad är en sexmaskin?

En sexmaskin är en relativt avancerad leksak, och inget du börjar med när du vill ha en enkel liten leksak i nattdukslådan. Utan en sexmaskin är för dig som vill uppleva mer på din egentid, och vill ta den sköna stunden till nästa steg. Det finns lite olika varianter av sexmaskiner, men den populäraste är en Hismith premium sexmaskin.

Det första du behöver köpa är själva maskinen, och i vårt utbud hittar du bland annat maskiner från Hismith i flera olika färger. Alla våra Hismith är appstyrda vilket gör dem väldigt smidiga att använda. Sexmaskinen ser ut som en ställning som du kan höja/sänka och vrida på i flera olika vinklar. På så sätt kan du få till i princip vilken ställning du önskar.

Till din sexmaskin behöver du sedan ett eller flera tillbehör. Vill du bli ha en djupgående upplevelse köper du tillhörande dildos. Det finns självklart tillbehör i olika storlekar för att du ska kunna hitta den variant som passar dig allra bäst. Det finns dubbeldong för dig som föredrar det. För män som vill ha ett tillbehör de kan fördjupa sig i rekommenderar vi att ni köper en tillhörande lösvagina till er sexmaskin.

Låt sexmaskinen göra jobbet

Till skillnad från andra leksaker som är till för egenupplevelser behöver du själv inte göra något jobb överhuvudtaget. Sexmaskinen gör allt jobb, och du behöver endast njuta. Sätt upp din sexmaskin i önskad höjd/vinkel/ställning och sätt på det tillbehöret du önskar att använda. Ladda upp med glidmedel och låt din sköna stund börja.

En sexmaskin simulerar ett riktigt samlag på allra bästa sätt. Men kan till och med vara bättre eftersom du styr "den andra partnern" precis så som du önskar att ha det. Snabbare? Långsammare? Inga problem.

Olika modeller av sexmaskiner

Det populäraste varumärket för sexmaskiner är som sagt Hismith, men oavsett om du väljer detta varumärke eller något annat finns det flera olika modeller. Det finns mycket avancerade maskiner som går att vinkla i princip alla olika vinklar, och som du kan fästa många olika tillbehör i.

Vill du ha en sexmaskin som känns lite mindre avancerad finns det bra modeller även för dig. Hismith har bland annat en variant som du ställer på ett bord, vilket innebär att du inte behöver ställa in rätt höjd och liknande på en ställning. Men i vårt utbud hittar du även andra härliga sexmaskiner som är enkla att använda, och till något lägre pris än Hismith.

Låt fantasin sätta gränser

Det finns inget rätt eller fel sätt att använda en sexmaskin, utan låt fantasin sätta gränser. Prova nya vinklar, ställningar och hastigheter som en partner aldrig skulle klara av. Med ett öppet sinne och lite glidmedel kommer en sexmaskin kunna ge dig en njutning som du trodde inte fanns. Många av lösvaginorna som tillhör en sexmaskin har en mycket verklighetstrogen känsla, och kan vara ett perfekt sätt att öva upp din uthållighet med. Med så kallad edging som innebär att du pausar varje gång du är nära på att vinna, för att sedan fortsätta kan du bli riktigt uthållig samt att du kommer få avsluta med en riktigt skön och exploderande upplevelse.

Hur styr jag en sexmaskin?

De allra flesta sexmaskinerna styr du via en app eller fjärrkontroll som du kopplar upp till din smartphone. Många gånger kan du även koppla maskinen till en smartphone som inte befinner sig på samma plats som sexmaskinen, vilket innebär att du kan låta någon på distans styra sexmaskinen åt dig. Perfekt om du befinner dig i ett distansförhållande.

Kan jag använda en sexmaskin tillsammans med en partner?

Det går alldeles utmärkt att använda den både ensam eller tillsammans med en partner. Den kan exempelvis användas genom att låta partnern styra hastigheten och intensiteten på sexmaskinen. Men ni kan även använda den för dubbelupplevelser utan att behöva ta in en till person i ert sexliv.

En mycket intensiv och uppfyllande känsla. Tänk på att alltid använda rikligt med glidmedel samt att ta det försiktigt när ni använder er maskin.

Hur drivs en sexmaskin?

Det allra vanligaste är att en sexmaskin behöver vara kopplad till ett eluttag. Detta eftersom de oftast är så pass kraftfulla att batterier inte skulle klara av att göra jobbet. Därför kan det vara bra att fundera på var du vill ha din sexmaskin och om det finns eluttag tillgängligt. Du kan självklart alltid använda skarvsladd mellan maskinen och ett eluttag.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaDansk