Sportsheets

Sportsheets - Keeping couples connected

Sportsheets är ett härligt varumärke som har funnits sedan 1993 - och sedan dess har de för par närmare varandra och fått både kvinnor och män att njuta maximalt.
Grundaren Tom Stewart var då helikopterpilot, och såg i TV-showen David Letterman, hur programledaren hoppade från en trampolin och fastnade på en vägg. Det gav honom inspirationen till att sätta ihop ett gäng av sina kollegor och deras partners, för att utföra ett test gällande vad de tyckte om att sättas fast med kardborreband - han fick tummen upp av allihop, och då framför allt från kvinnorna då de ansåg att det var väldigt enkelt att komma loss efter att ha suttit fast med kardborreband.

Då skapades det första Sportsheets Bondage kitet - där delarna sattes ihop med kardborreband - vilket blev en supersuccé världen över.
Sedan 1993 har mängder av olika typer av sexleksaker, BDSM redskap och underkläder släppts från denna tillverkaren! deras kollektion Sex & Mischief släpptes precis innan E.L James kom ut med första Fifty Shades of Grey boken - vilket gjorde att den kollektionen blev en ännu större succé än de hade kunnat ana!

Detta varumärket utstrålar perfektion, genomtänkta lösningar och kvalité!
Produkter som från början kom från Tom Stewart's garage - har nu blivit ett av världens 5000 störst växande företag - med ett imperium som sträcker sig över hela världen!

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider