Svenska

Satisfyer

Satisfyer är ett välkänt varumärke inom sexleksaksindustrin som är känt för sin innovativa och högkvalitativa design. Företaget är specialiserat på att skapa sexleksaker för kvinnor som erbjuder en unik och stimulerande upplevelse. Satisfyers produkter är utformade för att tillfredsställa kvinnors behov och önskningar, och är kända för sin avancerade teknologi, höga kvalitet och användarvänlighet. Deras produkter inkluderar allt från klitorisstimulatorer till vibratorer och har blivit oerhört populära bland kvinnor över hela världen.

En av de mest innovativa produkterna från Satisfyer är deras tryckvågsstimulatorer, som erbjuder en helt ny typ av stimulering som tidigare inte varit tillgänglig på marknaden. Dessa stimulatorer använder sig av tryckvågsmassage för att stimulera klitoris och ge kvinnor en unik och intensiv upplevelse. Med en passion för att skapa sexleksaker som är både funktionella och estetiskt tilltalande, fortsätter Satisfyer att ta branschen med storm genom att ständigt leverera produkter som är innovativa, högkvalitativa och prisvärda.

Du har sett 32 av 79 produkter

Varumärket Satisfyer

Vad är Satisfyer?

Satisfyer är det varumärket som ledde till att kvinnor världen över fick upp ögonen för lufttrycksvibratorn. När de kom med sin Satisfyer Pro 2 revolutionerades hela marknaden för sexleksaker, och lufttrycksvibratorer blev en av de mest sålda produkterna. Anledningen till att just den vibratorn slog sig fram på marknaden så effektivt var att den var mycket prisvärd, enkel att använda och kunde i princip utlova orgasm. Inget annat varumärke hade ännu kunnat leverera en så pass bra vibrator till ett pris som så gott som alla hade råd med.

Även om lufttrycksvibratorer är en stor del av Satisfyers produktutbud även idag sträcker sig deras sortiment mycket längre än så. De har ett brett urval av sexleksaker både för henne och för honom, alla har dem gemensamma nämnarna att de är eleganta, funktionella och framför allt mycket prisvärda.

Var kommer satisfyer från?

Satisfyer är ett tyskt varumärke och har ett mycket brett urval av sexleksaker, där de använder sig av innovativ teknik för att tillverka produkter som sticker ut ur mängden. Produkten de slog igenom med, Satisfyer Pro 2 kom 2016 och sedan dess har varumärket blivit en av de största när det kommer till sexleksaker.

Har du testat på deras produkter kan du nog instämma med oss att det inte är svårt att förstå varför deras sexleksaker är så omtyckta. Inte nog med att tar tillvara på den moderna tekniken och sätter den i ett nytt sammanhang, de har alltid den mänskliga tillfredsställelsen och njutningen i centrum när de utvecklar nya produkter.

Vad skiljer Satisfyer från andra sexleksaker på marknaden?

Satisfyer är ett ledande varumärke inom sexleksaker som skiljer sig från andra produkter på marknaden på flera sätt. Här är några av de främsta egenskaperna som gör Satisfyer unikt:

 1. Lufttrycksteknologi: Satisfyer har introducerat en innovativ lufttrycksteknologi i sina produkter. Istället för traditionell vibration använder de en pulserande lufttrycksstimulering som ger en helt ny upplevelse av njutning. Denna teknologi är mildare, mer precist och ger intensiva orgasmer.

 2. Ergonomisk design: Satisfyers produkter är noggrant utformade med en ergonomisk design för att passa perfekt i handen och ge optimal komfort under användning. De är lätta att hantera och navigera för att ge en skön och smidig upplevelse.

 3. Mångsidighet: Satisfyer erbjuder ett brett utbud av produkter för olika typer av stimulering. Oavsett om det är klitorisstimulering, vaginal njutning eller G-punktsmassage, finns det en Satisfyer-produkt som passar alla önskemål och behov.

 4. Kvalitet och innovation: Satisfyer är kända för sin höga kvalitet och kontinuerliga innovation. Produkterna är tillverkade av premiummaterial och är vattentäta för att ge möjlighet till avkopplande badstunder. Dessutom är Satisfyer ständigt engagerade i forskning och utveckling för att erbjuda sina kunder de bästa möjliga produkterna.

 5. Anslutningsmöjligheter: Vissa Satisfyer-modeller erbjuder anslutningsmöjligheter till mobilapplikationer. Med hjälp av en speciell app kan du anpassa och styra dina Satisfyer-leksaker via din smartphone och utforska olika vibrationsmönster och intensiteter för en skräddarsydd upplevelse.

 6. Kundsupport och garanti: Satisfyer är kända för sin utmärkta kundsupport och generösa garantivillkor. Om det skulle uppstå några problem med produkten kan du enkelt kontakta deras supportteam för att få hjälp eller eventuellt utnyttja garantin.

Genom sina unika egenskaper och fokus på njutning och innovation har Satisfyer etablerat sig som ett pålitligt varumärke inom sexleksaker. Genom att använda deras produkter kan du förvänta dig en oöverträffad upplevelse av njutning och utforska nya dimensioner av ditt sexuella välbefinnande.

​​​​Satisfyer produkter

Även om Satisfyer har ett brett utbud av olika sexleksaker både för kvinnor och män, är de allra mest förknippade med just lufttrycksvibratorer. Den första, och den som har sålts allra mest är som sagt deras Satisfyer Pro 2, men deras sortiment av den här typen av vibrator är stort.

Idag hittar du lufttrycksvibratorer som passar för olika ändamål från varumärket, men slutmålet med dem är alltid den samma. Att ge dig orgasm! Satisfyer Pro 2 är en smidig och enkel vibrator att använda med ett ergonomiskt handtag och praktiska knappar. Men idag hittar du flera lufttrycksvibratorer från varumärket som är appstyrd, en funktion som har blivit mycket omtyckt och som öppnar upp för sexlekar även på distans. Du hittar också modeller som ser mer eleganta ut än originalet, samt små och smidiga varianter som du enkelt kan ta med dig på resan.

Oavsett vilken av modellerna du använder kan du vara säker på att du kommer få lika mycket njutning. All lufttrycksvibratorer är nämligen utrustade med deras patenterade Air Pulse teknologi, som leder till orgasm på bara några få minuter för de allra flesta kvinnorna.

​​​​Vad finns det för fler Satisfyer sexleksaker?

Satisfyer är en av de ledande varumärkena av sexleksaker både i Sverige och internationellt, och du hittar sexleksaker för alla. Vi på Taboo kan erbjuda ett stort utbud av deras produkter, och du hittar exempelvis penisringar, buttplugs, masturbatorer och flera olika typer av vibratorer. Varumärket har alltid människan i centrum när de skapar nya produkter och tycker att alla, oavsett kön har rätt att njuta av härligt sex. Det spelar ingen roll om du har sex med dig själv och en leksak, eller om du och din partner vill använda er av en leksak tillsammans. Alla produkter är noga designade för att tillföra en extra dimension av njutning.

Hur rengör och underhåller man en Satisfyer på bästa sätt?

Att rengöra och underhålla din Satisfyer på rätt sätt är viktigt för att säkerställa en långvarig och hygienisk användning. Här är några tips för att rengöra och underhålla din Satisfyer på bästa sätt:

 1. Rengöring efter varje användning: Efter varje användning är det viktigt att rengöra din Satisfyer för att ta bort eventuellt kroppsvätskor eller smuts. Använd varmt vatten och en mild antibakteriell tvål eller sexleksaksrengöring. Se till att noggrant rengöra både den yttre delen och eventuella utbytbara munstycken eller insatser.

 2. Ta bort utbytbara delar: Om din Satisfyer har utbytbara delar som kan tas bort, till exempel silikonmunstycken eller insatser, rekommenderas det att ta bort dem för att rengöra dem separat. Tvätta dem noggrant med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring och låt dem lufttorka helt innan du sätter tillbaka dem.

 3. Undvik att blötlägga: Undvik att blötlägga din Satisfyer i vatten eller nedsänka den helt, särskilt om den inte är vattentät. Se till att endast rengöra den yttre delen och de utbytbara delarna med fuktig trasa eller svamp.

 4. Förvara på en ren och torr plats: Efter rengöring och torkning är det viktigt att förvara din Satisfyer på en ren och torr plats. Undvik direkt solljus och fuktiga miljöer som kan påverka produktens kvalitet och hållbarhet.

 5. Kontrollera laddningskablar och anslutningar: Om din Satisfyer är uppladdningsbar, se till att regelbundet kontrollera laddningskablar och anslutningar för eventuell slitage eller skador. Om du märker några problem, kontakta tillverkaren eller deras supportteam för assistans.

Det är också viktigt att följa de specifika instruktionerna och riktlinjerna som medföljer din Satisfyer, eftersom olika modeller kan ha olika rengörings- och underhållsrekommendationer. Genom att rengöra och underhålla din Satisfyer på rätt sätt kan du säkerställa en hygienisk och optimal användning varje gång.

​​Har Satisfyer prisvärda sexleksaker?

Ja, en viktig detalj till varför Satisfyer har blivit ett så pass populärt varumärke för sexleksaker som det har blivit är priset. De tyska tillverkarna vill som sagt att alla ska kunna njuta av riktigt bra sex, och din plånbok ska inte vara den begränsande faktorn. Så förutom att leksakerna är funktionella och snygga är de också riktigt prisvärda.

Få andra varumärken levererar så pass högkvalitativa sexleksaker till så pass bra priser. Tiden när du var tvungen att spendera halva månadslönen för att få en vibrator som var både bra och snygg är alltså förbi. Satisfyer har lyckats få till en arbetsgång där de kan hålla humana priser, samtidigt som de levererar riktigt bra produkter.

Hur fungerar Satisfyers 15 års garanti?

Vi är helt säkra på att du kommer hitta just det du söker i vårt utbud av Satisfyers produkter, och du kommer absolut inte bli missnöjd. Kom också ihåg att alla Satisfyers produkter har 15 års garanti direkt från tillverkaren. Deras 15 års garanti fungerar genom att du får en ny produkt om din satisfyer vara går sönder av sig själv. Den skickas till deras leverantör för undersökning och om dom anser att din produkt har gått sönder av sig själv så får du en helt ny. Glöm inte att visa dom bevis på ditt köp. Har du fler frågor om hur deras garanti är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Om lufttrycksvibratorer tog världen med storm, är det inte mer än rättvist att säga att så gjorde även appstyrda sexleksaker. På den här punkten var Satisfyer inte först, och kanske inte heller störst. Men de har helt klart hakat på trenden, och utvecklat flera appstyrda sexleksaker. Dessa vibratorer styr du enkelt via deras egna app Satisfyer Connect, som även den har fokus på användarvänlighet och smidighet.

Vad är de vanligaste frågorna och bekymren från kunder angående Satisfyer-produkterna?

När det gäller Satisfyer-produkter finns det några vanliga frågor och bekymmer som kunder kan ha. Här är några av de vanligaste frågorna och bekymren, tillsammans med svar och information som kan hjälpa till att lösa dem:

Fungerar Satisfyer för alla?

Satisfyer-produkter är utformade för att ge stimulering och njutning till de flesta användare. Men det är viktigt att komma ihåg att alla människor är unika och kan ha olika preferenser och reaktioner på stimulering. Det kan vara en personlig upplevelse och det kan krävas lite experimenterande för att hitta den bästa produkten och inställningen för varje individ.

Hur länge varar batteriet i en Satisfyer?

Batteritiden på en Satisfyer varierar beroende på modell och användning. De flesta Satisfyer-produkter har dock en god batteritid och kan användas under en längre tid innan de behöver laddas igen. Det är alltid en bra idé att ladda upp din Satisfyer innan användning för att säkerställa en optimal upplevelse.

Kan jag använda Satisfyer-produkter i vatten?

Många Satisfyer-produkter är vattentäta eller vattentåliga och kan användas i duschen eller badkaret. Men det är viktigt att följa tillverkarens anvisningar och se till att eventuella laddningsportar eller kontakter är ordentligt täckta eller förseglade för att undvika skador på produkten.

Är Satisfyer-produkter tysta?

Satisfyer-produkter är kända för sin tysta drift jämfört med traditionella vibratorer. De använder lufttrycksteknologi för att ge stimulering och kan vara betydligt tystare än produkter med motorer. Det gör dem idealiska för användning i diskreta miljöer.

Hur rengör jag min Satisfyer?

Rengöring av din Satisfyer är viktigt för att säkerställa en hygienisk användning. De flesta Satisfyer-produkter kan rengöras med varmt vatten och mild tvål eller en sexleksaksrengöring. Se till att följa tillverkarens instruktioner för att rengöra din specifika modell och undvik att blötlägga delar som inte är vattentäta.

Dessa är några vanliga frågor och bekymmer som kunder kan ha när det gäller Satisfyer-produkter. Det är alltid en bra idé att läsa igenom produktbeskrivningar, bruksanvisningar och eventuella garantivillkor för att få en bättre förståelse för produkten och dess användning. Om du har ytterligare frågor eller bekymmer rekommenderas det att kontakta tillverkaren eller deras supportteam för mer detaljerad information och assistans.

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information