Svenska

Satisfyer

Satisfyer är ett namn som genomsyrar sexleksaksindustrin med sin banbrytande och högkvalitativa design. Företaget är specialiserat på att skapa sexleksaker som är inriktade på kvinnors njutning och som erbjuder en unik och stimulerande upplevelse. Satisfyers produkter är utformade med kvinnors behov och önskningar i åtanke, och de har blivit kända för sin avancerade teknologi, överlägsna kvalitet och enkel användbarhet. Deras omfattande utbud sträcker sig från klitorisstimulatorer till vibratorer och har vunnit hjärtan över hela världen.

En av de mest banbrytande innovationerna från Satisfyer är deras tryckvågsstimulatorer, som introducerar en helt ny dimension av stimulering som tidigare var oöverträffad på marknaden. Dessa stimulatorer använder tryckvågsmassage för att skapa intensiv klitorisstimulering och ge kvinnor en unik och oförglömlig upplevelse. Drivna av en passion för att skapa sexleksaker som kombinerar funktionalitet med estetik, fortsätter Satisfyer att skaka om branschen genom att leverera produkter som är innovativa, av högsta kvalitet och samtidigt prisvärda. Vi erbjuder 100% diskret och snabb leverans i hela Sverige.

Du har sett 48 av 57 produkter

Vad är Satisfyer?

Satisfyer är det ledande varumärket som banade väg för en global uppmärksamhet kring lufttrycksvibratorer bland kvinnor. Deras lansering av Satisfyer Pro 2 år 2016 revolutionerade marknaden för sexleksaker och gjorde lufttrycksvibratorer till en av de mest eftertraktade produkterna. Vad som gjorde den här vibratortypen så framgångsrik var dess överkomliga pris, användarvänlighet och förmågan att leverera intensiv njutning. Inga andra märken hade ännu kunnat erbjuda en sådan högkvalitativ vibrator till ett pris som var tillgängligt för de flesta.

Men även om lufttrycksvibratorer fortfarande är en viktig del av Satisfyers sortiment, sträcker sig deras produkter mycket längre än så. De erbjuder ett brett utbud av sexleksaker för både kvinnor och män, och de delar en gemensam tråd av att vara stilrena, funktionella och framför allt prisvärda.

Varifrån kommer Satisfyer?

Satisfyer är ett tyskt varumärke och har en omfattande samling sexleksaker som bygger på innovativ teknologi. Introduktionen av Satisfyer Pro 2 år 2016 markerade början på varumärkets resa mot att bli en av de största aktörerna inom sexleksaker.

För de som har testat deras produkter är det lätt att förstå varför de är så uppskattade. Genom att inkorporera modern teknik och placera den i en ny kontext har de alltid haft mänsklig tillfredsställelse och njutning i centrum av sin produktutveckling.

Vad utmärker Satisfyer från andra sexleksaker på marknaden?

Satisfyer är en av de främsta aktörerna inom sexleksaker, och de utmärker sig på flera sätt:

 • Lufttrycksteknologi: Satisfyer introducerade en banbrytande lufttrycksteknologi i sina produkter. Istället för traditionell vibration använder de en pulserande lufttrycksstimulering som ger en helt ny nivå av njutning. Denna teknologi är skonsammare, mer precist och resulterar i intensiva orgasmer.

 • Ergonomisk design: Satisfyers produkter är noggrant utformade med ergonomi i åtanke för att passa perfekt i handen och ge optimal komfort under användning. De är enkla att hantera och använda för en smidig upplevelse.

 • Mångsidighet: Satisfyer erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för olika typer av stimulering, inklusive klitorisstimulering, vaginal njutning och G-punktsmassage. Det finns en Satisfyer-produkt som passar alla önskemål och behov.

 • Kvalitet och innovation: Satisfyer är känt för sin höga kvalitet och ständiga innovation. Produkterna tillverkas av premiummaterial och är vattentäta för möjligheten att använda dem i badet. Dessutom investerar Satisfyer kontinuerligt i forskning och utveckling för att erbjuda sina kunder de bästa produkterna.

 • Anslutningsmöjligheter: Vissa Satisfyer-modeller erbjuder anslutningsmöjligheter till mobilapplikationer. Genom en speciell app kan du anpassa och styra dina Satisfyer-leksaker via din smartphone och utforska olika vibrationsmönster och intensiteter för en personligt anpassad upplevelse.

 • Kundsupport och garanti: Satisfyer är kända för sin utmärkta kundsupport och generösa garantivillkor. Om det uppstår problem med produkten kan du enkelt kontakta deras supportteam för hjälp eller eventuell garantianspråk.

Satisfyer Produkter

Även om Satisfyer är mest känt för sina lufttrycksvibratorer, erbjuder de ett omfattande utbud av sexleksaker som passar alla önskemål. Du hittar en mängd olika lufttrycksvibratorer som varierar i funktioner och utseende. Från klassiska Satisfyer Pro 2 till appstyrda och eleganta alternativ, finns det en Satisfyer för varje smak.

Men Satisfyer stannar inte där. De erbjuder också andra sexleksaker som penisringar, buttplugs, masturbatorer och olika typer av vibratorer. Alla produkter är utformade med samma fokus på att öka njutningen och tillföra en extra dimension av njutning.

Hur rengör och underhåller man en Satisfyer på bästa sätt?

För att säkerställa en långvarig och hygienisk användning av din Satisfyer, är det viktigt att följa rätt rengörings- och underhållspraxis:

 • Rengör efter varje användning: Efter varje användning är det avgörande att rengöra din Satisfyer noggrant för att ta bort eventuell kroppsvätska eller smuts. Använd varmt vatten och en mild antibakteriell tvål eller sexleksaksrengöring. Se till att rengöra både den yttre delen och eventuella utbytbara munstycken eller insatser.

 • Ta bort utbytbara delar: Om din Satisfyer har utbytbara delar som kan tas bort, till exempel silikonmunstycken eller insatser, rekommenderas det att ta bort dem för separat rengöring. Tvätta dem noggrant med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring och låt dem lufttorka helt innan du sätter tillbaka dem.

 • Undvik att blötlägga: Undvik att helt nedsänka din Satisfyer i vatten, särskilt om den inte är specifikt designad som vattentät. Endast rengör den yttre delen och utbytbara delar med en fuktig trasa eller svamp.

 • Förvara på en ren och torr plats: Efter rengöring och torkning bör du förvara din Satisfyer på en ren och torr plats. Undvik direkt solljus och fuktiga miljöer som kan påverka produktens kvalitet och hållbarhet.

 • Kontrollera laddningskablar och anslutningar: Om din Satisfyer är uppladdningsbar, se till att regelbundet kontrollera laddningskablar och anslutningar för eventuell slitage eller skador. Om du märker några problem, kontakta tillverkaren eller deras supportteam för assistans.

Varför fungerar inte tryckvågsfunktion på mig?

Det kan finnas flera faktorer som påverkar varför tryckvågsfunktionen på en Satisfyer inte fungerar för dig. För det första, se till att du har korrekt följt bruksanvisningen för din Satisfyer-produkt. Det är viktigt att förstå de olika inställningarna och funktionerna för att kunna använda den effektivt.

Om tryckvågsfunktionen fortfarande inte fungerar som förväntat, kan det bero på din känslighet och personliga preferenser. Alla kroppar är unika, och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Prova att justera intensiteten och placeringen av stimulansen för att hitta det som passar dig bäst.

Det är också viktigt att vara avslappnad och i rätt stämning när du använder din Satisfyer. Stress och spänning kan påverka din förmåga att njuta av tryckvågsstimulans. Försök att skapa en lugn och avslappnad atmosfär för att förbättra din upplevelse.

Om problemet kvarstår och du fortfarande inte kan få tryckvågsfunktionen att fungera för dig, kan det vara en bra idé att söka råd från en expert inom intim hälsa. Det kan du absolut göra via hos på info@taboo.se eller komma in till vår butik i Malmö för att prata med våra arbetare om det känns mer bekvämt för dig. 

Har Satisfyer prisvärda sexleksaker?

Ja, en av de främsta anledningarna till Satisfyers popularitet är deras prisvärda produkter. Tillverkaren strävar efter att göra högkvalitativa sexleksaker tillgängliga för en bred publik utan att kompromissa med prestanda eller design. Tiderna när man behövde spendera mycket pengar på en bra och estetiskt tilltalande vibrator är förbi. Satisfyer har lyckats skapa en process som möjliggör rimliga priser samtidigt som de erbjuder högkvalitativa produkter.

Hur fungerar Satisfyers 15 års garanti?

Satisfyer erbjuder en generös 15 års garanti på sina produkter. Om din Satisfyer skulle gå sönder av sig själv, kan du ansöka om garantireparation eller -ersättning. Produkten skickas till deras leverantör för utvärdering, och om det bedöms att felet uppstod utan någon yttre påverkan, kommer du att få en ny produkt. För att utnyttja garantin måste du kunna visa upp bevis på ditt köp. Om du har ytterligare frågor om hur garantin fungerar, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Appstyrda Satisfyer sexleksaker

Appstyrda sexleksaker har också blivit populära, och Satisfyer har hängt med i den här utvecklingen. De har utvecklat flera appstyrda sexleksaker som enkelt kan kontrolleras via deras dedikerade app, Satisfyer Connect. Appen är användarvänlig och ger dig möjlighet att anpassa och styra dina Satisfyer-leksaker med din smartphone. Detta öppnar upp för spännande möjligheter, inklusive långdistanslek.

Vanliga frågor och bekymmer

När det gäller Satisfyer-produkter finns det några vanliga frågor och bekymmer som kunder kan ha. Här är några av dem:

 • Fungerar Satisfyer för alla? Satisfyer-produkter är utformade för att ge njutning till de flesta användare, men det kan vara en personlig upplevelse som kräver experimenterande för att hitta rätt produkt och inställning.

 • Batteritid: Batteritiden på en Satisfyer varierar beroende på modell och användning. Att ladda upp din Satisfyer innan användning rekommenderas alltid för en optimal upplevelse.

 • Användning i vatten: Många Satisfyer-produkter är vattentäta eller vattentåliga och kan användas i duschen eller badkaret, men följ tillverkarens anvisningar noga.

 • Ljudnivå: Satisfyer-produkter är kända för sin tysta drift jämfört med traditionella vibratorer, vilket gör dem idealiska för diskret användning.

Vad är det för skilland på dom olika Satisfyer produkterna?

Satisfyer-produkter kommer i olika modeller och varianter, och det finns några viktiga skillnader mellan dem som kan påverka din intima upplevelse.

För det första, design och storlek. Satisfyer-produkter finns i olika former och storlekar. Vissa är kompakta och diskreta, medan andra har en mer ergonomisk design som passar olika användares preferenser. Detta gör att du kan välja en modell som passar din personliga smak och komfort.

En annan viktig faktor är tryckvågsmetoden. Alla Satisfyer-produkter använder sig av tryckvågsmetoden för stimulans, men intensiteten och mönstren kan variera mellan olika modeller. Vissa har flera intensitetsnivåer och förprogrammerade program för att anpassa stimulansen efter dina individuella behov och önskemål.

Materialen som används i Satisfyer-produkter är högkvalitativa och kroppsäkra för en säker användning. Vissa modeller kan ha olika texturer eller ytbeläggningar för att öka komforten och känslan under användning.

Laddningsmetoden är också en viktig aspekt att beakta. De flesta Satisfyer-produkter är uppladdningsbara via USB eller magnetiska laddningskablar, vilket gör dem miljövänliga och bekväma att använda. Detta eliminerar behovet av att byta ut batterier och sparar både tid och pengar.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information