Womanizer - 2GO - Klitorisstimulator - Black

1 599,00 kr
I lager
SKU
5904520000

En oemotståndlig och exklusiv klitoristimulator - från Womanizer!

Womanizer 2GO är en bättre, diskretare och smidigare modell av den globalt storsäljande Womanizer. 
Womanizer tillverkar de absolut bästa klitorisstimulatorerna i världen - och just denna nya läckra modellen är i form av ett lyxigt läppstift. Till skillnad från sina föregångare är denna godingen mindre, smidigare och erbjuder dig det lilla extra.

Womanizer's klitorisstimulatorer stimulerar klitoris med hjälp av ett patenterat - otroligt effektivt - system. Denna klitorisstimulatorn ger otroligt stimulans utan direkt beröring. Istället stimulerar den klitoris med ett pulserande vakuum och tryckluft. Denna nya härligheten har 6 olika lägen, som enkelt regleras med ett knapptryck. Förutom att denna modellen är både mindre, diskretare och deras snyggaste hittills - så är 2GO 100% vattentät. vilket betyder att den kan avnjutas när och var som helst! Womanizer 2GO's härliga format gör att den kan få en given plats i handväskan, resväskan i badrummet ellr direkt på sängbordet. Dess diskreta design gör att den smälter in!

Womanizer 2GO är berikad med ett överhettningsskydd, vilket innebär att den stängs av automatiskt efter 30 minuter. När den har svalnat kan du sätta igång den igen - och du har totalt 4 timmar njutning på 2 timmars laddning. Till denna modellen medföljer två olika munstycken - där öppningen är olika stora. Det utbytbara huvudet gör det dessutom extremt enkelt att rengöra klitorisstimulatorn. Du laddar enkelt upp denna härligheten med hjälp av en medföljande USB-kabel.

Njut maximalt av denna underbara klitorisstimulatorn tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel eller en härlig stimulansgel!

 Vibrationer  6 lägen
 Funktioner  Pulserande vakuumsug och tryckluft
 Rotation  -
 Material  Silikon, ABS
 Längd  13cm
 Ø  3cm
 Batterier  Inbyggda
 Inkl. Batterier  Uppladdning via medföljande
 USB-kabel
 Övrig info.  100% vattentät.
 2h laddning = 4h batteritid
 Färg  Svart
 Bästa Glid  Vattenbaserat
 Ljudnivå  Medel
 Yta  Silkeslen, slät
 Delar  1
 Hårdhet  Hård
 Framtagen För  Kvinnor
 Kategori  Klitorisvibrator
 Varumärke  Womanizer

   

Write Your Own Review
Du recenserar:Womanizer - 2GO - Klitorisstimulator - Black
Your Rating
You have submitted no questions.
Ask Your Question
Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.