Svenska

Välkommen till Taboo.se - Sexbutik Sedan 1967

sexbutik-pa-utsidan

Taboo har varit en förtrogen följeslagare för svenska folket sedan 1967 och är en framstående fysisk sexbutik i Malmö. Vi strävar dagligen efter att erbjuda dig det allra bästa som marknaden har att erbjuda! Hos oss hittar du ett omfattande utbud av sexleksaker som är utformade för att tillfredsställa alla kön och preferenser. Vi är övertygade om att du kommer hitta något i vårt sortiment som kommer att passa just dig och berika ditt sexliv som aldrig förr.

Vår butik rymmer allt från sexleksaker och sexhjälpmedel till sensuella underkläder och allt annat som kan tänkas behövas för att göra ditt sovrum mer spännande. Vi stoltserar med att samarbeta med branschens främsta tillverkare och varumärken, såsom Eros, Fleshlight, Pipedream, Bad Kitty, Cottelli Collection och Satisfyer. Varje produkt är noggrant utvald och handplockad för att erbjuda högsta kvalitet till de mest fördelaktiga priserna.

Vår huvudsakliga målsättning är att skapa en avslappnad och informativ miljö. För att hjälpa dig att göra rätt val finns våra produkter i visnings exemplar, och vår kompetenta och vänliga personal är alltid redo att besvara dina frågor. Om vi inte har svaret, är vi fast beslutna att hitta det åt dig. Vi har även informativa texter spridda runt om i butiken som förklarar produkternas användningsområden och fördelar. Vi förstår vikten av att erbjuda produkter som uppfyller höga krav. Därför tar vi bort produkter som får dåliga recensioner av våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda enbart de mest tillfredsställande och pålitliga produkterna i vårt sortiment.

Vi prioriterar alltid kundens integritet och konfidentialitet. Därför är vår förpackning alltid diskret för att säkerställa din integritet. Dessutom erbjuder vi säkra och konfidentiella betalningsalternativ för att ge dig en trygg och bekymmersfri shoppingupplevelse. Så varför vänta? Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa sexleksaker idag och börja utforska din sexuella fantasi på ett nytt och spännande sätt!

 

Vad mer kan du förvänta dig hos oss?

Vårt sortiment inkluderar något för alla smaker och budgetar, och vi har också ett omfattande utbud av BDSM-redskap. Vi erbjuder exempelvis klitorisstimulatorer, luftrycksvibratorer, produkter för vaginal och anal stimulans, samt prostatastimulans. Dessutom finner du ett brett utbud av sexhjälpmedel, inklusive glidmedel, massageoljor, kondomer och andra produkter som kommer att göra ditt sexliv mer lustfyllt och spännande. Vår kollektion av underkläder sträcker sig från sexiga rollspelskostymer till eleganta kalsonger och trosor. Vi erbjuder underkläder för alla smaker och i olika material, inklusive wetlook, latex, sensuell spets och förföriskt powernet.

Vi erbjuder också snabb och diskret leverans i hela landet, så även om du bor långt ifrån vår butik kan du njuta av våra produkter. Nedan hittar du några bilder på vår rymliga och exklusiva fysiska premium sexbutik:

taboo-front-desktaboo-pa-framsidan

taboo-i-malmo-sexbutiktaboo-sexbutik-bild-mot-ingang

taboo-storsta-sexbutikstort-bondage-rum-sexbutik-taboo

taboo-bild-vid-ingangtaboo-glidmedel-vagg-bild

Våra öppettider

Måndag - Fredag : 10:00 - 20:00
Lördag / Söndag : 11:00 - 18:00
 

Om du har några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att höra av dig via mejl eller telefon, så gör vi allt för att hjälpa dig.
Välkommen till skånes största sexbutik.

   040 97 64 10

  Taboo
      Södra Förstadsgatan 81
      214 20 Malmö
Org Nr: 556550-7760

  info@taboo.se

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information