Svenska

Dildo

Välkommen till vår mångsidiga samling av dildo, där varje produkt är noggrant utvald för att väcka dina innersta fantasier. Oavsett om du är ny på området eller en erfaren utforskare, vår variation av former, storlekar och material är designade för att passa alla behov och önskemål. Med våra dildos kan du utforska nya dimensioner av njutning, oavsett om du njuter ensam eller tillsammans med en partner. Så varför vänta? Ge dig själv tillstånd att utforska din sexualitet och låt våra dildos vara din guide till en värld av sensuell glädje och upptäckter. Välkommen att utforska vårt sortiment och låt fantasin ta dig med på en spännande resa.

Du har sett 48 av 173 produkter

Hur väljer du rätt dildo?

Det finns ett brett utbud av dildos att välja mellan, inklusive mjuka, stora, små och de med sugproppar, tillverkade i olika material. En populär variant är den realistiska "dual density" dildon, som kombinerar ett mjukt yttre med en hårdare inre kärna för att skapa en så realistisk känsla som möjligt. När du väljer en dildo, bör du fundera över dina preferenser - föredrar du en mjuk känsla, en realistisk utformning eller en extra stor variant? Oavsett vad du söker, har vi säkerligen något som passar dig!

Hur rengör du din dildo?

Att rengöra din dildo är lika enkelt som att vårda andra leksaker. Vi rekommenderar att du alltid använder sexleksaksrengöring för att säkerställa att alla bakterier elimineras. Börja med att skölja din dildo med vatten och mild tvål, och torka sedan av den med en trasa eller låt den lufttorka. Applicera därefter rengöringsmedlet och låt det verka i cirka 2 minuter innan du sköljer av det igen. Om du har en dildo av dual density-material är det också viktigt att använda ett förnyelsepulver för att bevara materialets kvalitet och hållbarhet.

Varför inte bara använda vatten och mild tvål?

Vi rekommenderar att du inte bara använder vatten och mild tvål, eftersom det kan ge upphov till bakterieuppbyggnad över tid och i vissa fall skada din dildo. Det är särskilt viktigt att använda ett dedikerat rengöringsmedel om du är känslig i underlivet för att säkerställa en grundlig rengöring.

Säker och hygienisk användning av din dildo

För att säkerställa en säker och hygienisk användning av din dildo, följ dessa riktlinjer:

 1. Rengör din dildo noggrant före och efter varje användning med mild tvål och varmt vatten. Undvik rengöringsprodukter som innehåller alkohol eller blekmedel, eftersom de kan skada materialet.

 2. Använd alltid ett lämpligt glidmedel som är kompatibelt med både din dildo och din kropp. Se till att du använder ett vattenbaserat glidmedel om din dildo är silikonbaserad för att undvika skador på materialet.

 3. Om du delar din dildo med en partner, använd alltid en kondom för att förhindra överföring av bakterier och sjukdomar.

 4. Var försiktig när du för in din dildo och undvik att applicera för mycket tryck. Om du upplever smärta eller obehag, sluta omedelbart.

 5. Förvara din dildo på en ren och torr plats, skyddad från direkt solljus och extrema temperaturer.

Fördelar och nackdelar med olika material för dildos:

Valet av material är avgörande när du väljer en dildo. Här är några av de vanligaste materialen och deras fördelar och nackdelar:

 1. Silikon: Silikondildos är mjuka, flexibla och realistiska. De är enkla att rengöra och sterilisera eftersom silikon är icke-poröst. Nackdelen är att de kan vara dyrare och inte är kompatibla med silikonbaserade glidmedel.

 2. Jelly eller PVC: Dessa dildos är billigare och flexibla, men de är porösa och kan samla bakterier. De kan vara svårare att rengöra.

 3. Glas och metall: Glas- och metalldildos är hårda och ger en unik känsla. De är lätta att rengöra och icke-porösa. Nackdelen är att de kan vara kalla och tunga.

Varför Använder Vissa En Kondom på En Dildo?

Användningen av en kondom på en dildo är ett beslut som många människor gör av olika anledningar. Detta tillvägagångssätt kan ha flera fördelar, och det är viktigt att förstå varför det är en praktik som många föredrar.

1. Hygien: En av de främsta anledningarna till att använda en kondom på en dildo är för att bibehålla hög hygien. Genom att placera en kondom över dildon minskar du risken för att eventuella bakterier eller kroppsvätskor kommer direkt i kontakt med dildon. Detta kan vara särskilt viktigt om dildon används av olika personer eller om den används både vaginalt och analt.

2. Enkel rengöring: Användning av en kondom förenklar rengöringen av dildon avsevärt. Istället för att behöva noggrant tvätta och desinficera dildon efter varje användning kan du helt enkelt ta bort kondomen och kasta den. Detta sparar tid och minskar risken för skador på dildomaterialet eller komplikationer med rengöringen.

3. Variation i textur och känsla: Vissa personer väljer att använda kondomer för att ändra dildons textur och känsla. Kondomer finns i olika material och med olika texturer, vilket kan ge extra stimulans och variation under användning.

4. Delning med flera partners: Om en dildo används av flera olika partners kan användningen av kondom vara avgörande för att förhindra eventuell överföring av könssjukdomar eller infektioner.

 

 

En Översikt av olika dildos:

 1. Glasdildos: Glasdildos är oftast formade för precision och skapar målinriktad stimulans. De är enkla att rengöra, tål olika glidmedel och är extremt hållbara.

 2. Jelly och Gummi Dildos: Dessa dildos är ett budgetvänligt alternativ. De kan vara något texturerade, men ändå flexibla. Vissa är utformade för extra njutning.

 3. Realistiska Dildos: De realistiska dildosarna är populära på grund av deras autentiska utseende och material. De kommer i olika material och inkluderar ofta en bas och en sugpropp för hands-free användning.

 4. Silikondildos: Silikondildos är kända för sin höga kvalitet och realism. De är böjliga och ger en unik känsla. Många anser att de är enkla att rengöra och förvara.

 5. Analdildos: Analdildos är speciellt designade för att ge effektiv stimulans. De är oftast något fastare för enklare användning och finns i varierande former och material, inklusive PVC.

 6. Strap-on Dildos: Strap-on dildos används ofta med en sele för olika rollspel eller fantasier. Se till att din strap-on dildo passar selen genom att kontrollera diametermatchningen.

 7. Dildos med Vibrator: Dildos med vibrator kommer i olika former och erbjuder extra stimulans. De kan vara realistiska och vibrerande för ökad njutning. Vissa har sugproppar för hands-free användning.

Kan Användning av en Dildo Öka Sexuell Njutning?

Ja, användningen av en dildo kan öka sexuell njutning för många människor. Dildos kan användas för att stimulera olika kroppsdelar och användas vid onani eller sex med en partner. Med många olika storlekar, former och material att välja mellan, kan användarna utforska nya nivåer av njutning och sexuell spänning.

För att säkerställa en säker användning av dildon, är det viktigt att vara försiktig och använda den med omsorg. Användning av glidmedel kan göra upplevelsen bekvämare och minska risken för obehag.

Dildon kan vara ett användbart verktyg för att utforska sin egen sexualitet och förbättra intimiteten med en partner. Genom att välja rätt storlek och form samt se till att dildon är ren och hygienisk, kan du njuta av en säker och tillfredsställande sexuell upplevelse

Hur känns en dildo?

En dildo känns olika beroende på dess material och utformning. Dildos kan tillverkas av en mängd olika material. Dessutom varierar känslan av en dildo beroende på dess storlek och form. Vissa dildos är realistiska och utformade för att efterlikna en penis, medan andra har mer unika former för att maximera stimulansen på olika sätt.

Det är viktigt att välja en dildo som passar dina personliga preferenser och behov när det kommer till känsla och material. Många människor tycker om att experimentera med olika typer av dildos för att upptäcka vilken som ger dem mest njutning.

Vad kostar en dildo?

Budgetvänliga Dildos (300-500 kronor)

De mest budgetvänliga dildosarna kan hittas till priser så låga som några hundralappar. Dessa dildos är oftast tillverkade av enklare material som jelly eller gummi. De kan vara mindre i storlek och har en grundläggande design. För dem som är nya inom området och vill experimentera är detta ett bra alternativ. De kan dock vara mindre hållbara och ha enklare funktioner.

Mellanprisklass Dildos (500-1000 kronor)

I mellanprisklassen finns dildos som erbjuder bättre kvalitet och prestanda. Dessa dildos kostar vanligtvis någonstans från 500 till 1000 kronor. De är oftast tillverkade av högre kvalitetsmaterial som silikon och kan ha en mer realistisk känsla och utseende. Storleks- och designvariationer är större inom denna prisklass, och du kan förvänta dig en mer tillfredsställande upplevelse.

Dildos med Extra Funktioner (Varierande Priser)

Priset på en dildo kan också påverkas av eventuella extra funktioner den har. Dildos med inbyggda vibratorer eller andra avancerade funktioner kan kosta mer än en enkel, icke-vibrerande dildo. Prisintervallet för dessa dildos varierar beroende på komplexiteten och kvaliteten på de extra funktionerna.

Det är viktigt att notera att priset inte alltid återspeglar kvaliteten eller njutningen av en dildo. Det bästa är att välja en dildo som passar dina personliga preferenser och behov, oavsett prisklass. Innan du köper, är det också en bra idé att läsa recensioner och utforska olika alternativ för att hitta den dildo som passar dig bäst

Vad är en dildo?

En dildo är en populär sexleksak som utformats för att ge både vaginal och anal stimulans. Dessa leksaker kommer i en mängd olika former och material för att efterlikna en så realistisk känsla som möjligt. Vissa är utformade för diskret användning medan andra erbjuder en unik upplevelse. Dessutom kan användningen av en dildo ha hälsofördelar. Här hittar du ett brett urval av produkter för att tillgodose dina behov och preferenser.

Hur använder man en dildo?

Det finns många sätt att använda en dildo på, och det är viktigt att hitta det som passar dig och din partner bäst. Många dildos är utrustade med sugproppar för hands-free användning eller kan enkelt användas manuellt. För de som vill ha en ännu mer realistisk upplevelse finns även sexmaskiner som kan vara ett användbart hjälpmedel för att utforska nya nivåer av njutning. Dildos är utformade för att vara så realistiska som möjligt och kan vara en värdefull resurs för att förbättra ditt sexliv både ensam och med en partner.

Hur kan man introducera användning av en dildo?

Att införa användning av en dildo i en relation kan vara en känslig fråga, men det kan också vara ett sätt att utforska och förbättra din intimitet tillsammans. Öppen kommunikation och respekt för varandras önskemål och gränser är nyckeln. För att ta upp ämnet kan du inleda en öppen och neutral diskussion utanför sovrummet, som under en middag eller en avslappnad promenad. Dela dina fantasier och utforskningsmöjligheter med din partner och se till att skapa en trygg och respektfull dialog. När ni båda känner er redo att använda en dildo tillsammans, se till att välja en som passar era behov. Material, storlek och form är viktiga faktorer att överväga. För nybörjare kan det vara en god idé att börja med en mindre modell och gradvis utforska större och mer komplexa alternativ.

Vad ska man tänka på när man använder en dildo?

Användning av en dildo kan vara en njutbar upplevelse, men säkerhet är avgörande för att undvika skador eller infektioner. Några viktiga tips att komma ihåg inkluderar:

 • Rengöring: Tvätta din dildo noggrant före och efter användning med mild tvål och varmt vatten eller använd en speciell sexleksaksrengöring.

 • Inspektion: Regelbundet kontrollera din dildo för sprickor eller skador. Om du upptäcker något avvikelser, sluta använda den och överväg att ersätta den.

 • Glidmedel: Använd alltid tillräckligt med glidmedel för att undvika obehag. Se till att välja ett glidmedel som är kompatibelt med både din dildo och din kropp.

 • Storlek och komfort: Använd inte en dildo som är för stor eller orsakar smärta. Börja med mindre storlekar och öka gradvis när du blir mer bekväm.

Måste man ha glidmedel till sin dildo?

Att använda glidmedel med en dildo är en fråga som många personer ställer sig, och svaret är ofta ja. Glidmedel kan vara en värdefull partner när du utforskar de många möjligheter som en dildo erbjuder. Här är en översikt över varför glidmedel kan vara en fördel och vad du bör tänka på.

Varför Använda Glidmedel med Din Dildo?

 1. Minskar friktionen: Glidmedel minskar friktionen mellan dildon och kroppen. Detta gör användningen mer bekväm och minskar risken för obehag eller irritation.

 2. Förbättrar komforten: Särskilt vid anal användning är glidmedel avgörande för att undvika skador och obehag. Det hjälper till att slappna av musklerna och underlättar penetrationen.

 3. Förbättrar känslan: Glidmedel kan förbättra känslan av penetration och göra upplevelsen mer njutbar. Det kan ge en smidig och realistisk känsla.

 4. Möjliggör användning av olika material: Vissa material, som silikonbaserade dildos, kräver vattenbaserade glidmedel för att undvika skador på materialet.

Vilket Glidmedel Ska Man Använda?

När du väljer glidmedel för din dildo är det viktigt att överväga vilket material din dildo är gjord av. Vattenbaserade glidmedel fungerar bra med de flesta dildos, oavsett material. De är säkra, enkla att tvätta bort och passar de flesta människors behov.

Om du använder en silikonbaserad dildo, undvik silikonbaserade glidmedel, eftersom de kan skada materialet. Istället välj ett vattenbaserat glidmedel för att säkerställa kompatibilitet och förhindra skador.

Hur Använder Man Glidmedel Med En Dildo?

Användning av glidmedel med din dildo är enkel. Applicera en generös mängd glidmedel på dildon och på det område du vill penetrera. Se till att du är tillräckligt våt och att dildon är ordentligt täckt för att minska friktionen och göra upplevelsen mer njutbar.

 

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information