Svenska

Delay Spray

Delay spray gör dig mer uthållig i sängen. Du och din partner kan med andra ord njuta av ett längre samlag tillsammans. Ett delay spray är lätt bedövande men du behöver inte oroa dig över att du inte kommer att kunna njuta. Produkten tar endast bort den högsta toppen av känsligheten, den som lätt kan få dig att få utlösning alldeles för fort. Finns som kräm, spray och gel och alla fungerar på liknande sätt. Läs alltid instruktionerna på förpackningen innan du använder produkten för att få ut bästa möjliga resultat. Genom att applicera sprayen på penisens känsliga områden kan den bidra till att minska känsligheten och därmed förlänga den sexuella akten. För många män kan detta vara till nytta genom att ge mer kontroll över utlösningen och förlänga njutningen för både dem själva och deras partner. Delay Spray är enkel att använda och kan appliceras några minuter före sexuell aktivitet. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner för att uppnå önskad effekt och undvika obehag.

Du har sett 6 av 6 produkter

Delay Spray

Delay Spray

Om du vill kunna hålla igång längre kan du använda en av våra delay sprays. De kommer både som tabeller och i krämform. När du smörjer på en delay spray blir du mer avslappnad och det gör att du kan hålla längre. Få hjälp att göra akten lite härligare med en delay spray.

Få hjälp att förlänga akten

Många män vill hålla längre i sovrummet och kunna tillfredsställa sin partner på bästa sätt. När du använder en delay spray fungerar den som en slags bedövning runt könet. Det gör att du håller längre och inte får utlösning lika snabbt. Oavsett om du bruka vara tidigt eller inte kan du ha nytta av en delay spray. Fokusera på din partner lite längre och ta akten till en ny nivå.

Hur använder jag en delay spray?

Det varierar lite mellan olika produkter men normalt så behöver du bara smörja på krämen och vänta i ett par minuter. Det är väldigt individuellt när man börjar känna någon effekt. Om du väntar några minuter hinner krämen torka in ordentligt. Då är det inget som stör din partner. Efter akten kan du bara tvätta av din kön med ljummet vatten.

Delay spray i servettform

Om du tycker det är lite opraktiskt med en spray kan du även använda dig av praktiska servetter. Dessa kommer i styckform och är perfekta att ha med sig i väskan. De påminner till stor del om vanliga våtservetter. Du öppnar bara förpackningen och smörjer in hela ditt kön med servetten. Du märker av effekten efter några minuter. Efter akten sköljer du bort det med lite tvål och ljummet vatten.

Vilka är de vanligaste ingredienserna i en Delay Spray och vilken effekt har de?

Vanliga ingredienser i en Delay Spray kan variera beroende på tillverkaren och produkten, men här är några vanliga ingredienser och deras effekt:

 1. Lokalt bedövande medel (till exempel lidokain eller benzokain): Dessa ämnen fungerar genom att minska känsligheten i penisens känsliga områden. De hjälper till att fördröja utlösningen genom att minska den sexuella stimuleringen och därmed förlänga den sexuella akten.

 2. Aminosyror och växtextrakt: Vissa Delay Sprays innehåller aminosyror som L-arginin och växtextrakt som ginseng eller ginkgo biloba. Dessa ämnen kan bidra till att öka blodflödet till penisen, vilket kan hjälpa till att förbättra erektionen och ge en mer kontrollerad utlösning.

 3. Fuktgivande och vårdande ingredienser: För att undvika torrhet och obehag kan Delay Sprays innehålla fuktgivande och vårdande ämnen som aloe vera eller vitamin E. Dessa ingredienser kan bidra till att hålla huden på penisen mjuk och återfuktad.

Vad kan man förvänta sig av effekten och hur länge varar den?

Effekten av en Delay Spray kan variera från person till person, men generellt sett kan man förvänta sig följande effekter:

 1. Fördröjd utlösning: Delay Spray är utformad för att hjälpa till att förlänga tiden det tar för en man att nå orgasm och utlösning. Genom att minska känsligheten i penisens känsliga områden kan sprayen bidra till att fördröja utlösningen och därmed förlänga den sexuella akten.

 2. Ökad uthållighet: Genom att förlänga den sexuella aktiviteten kan Delay Spray ge ökad uthållighet och förlängd njutning för både den som bär sprayen och deras partner. Det kan ge möjlighet att utforska och njuta av olika sexuella stunder och intensifiera intimiteten.

När det gäller hur länge effekten varar beror det på flera faktorer, inklusive den specifika produkten och individuella känsligheter. Effekten kan vanligtvis vara märkbar inom några minuter efter applicering av sprayen och kan variera i längd. Vissa produkter kan ge en förlängd effekt under hela den sexuella akten, medan andra kan behöva appliceras igen vid behov.

Flera olika varumärken av delay spray

Vi på Taboo har delay spray i form av kräm och servetter från flera olika varumärken. Du hittar till exempel produkter från Sedory, Control och Super Dooz. Du kan enkelt se vilka som är våra kund favoriter om du behöver lite tips och inspiration. Storlekarna varierar mellan allt från 15 ml upp till 100 ml. De små flaskorna är perfekta att ta med sig i en väska, detsamma gäller för servetterna. Om du väljer en liten storlek kan du även förvara flaskan i nattduksbordet.

Med skonsamma och aktiva ingredienser

Ett delay spray är gjort med skonsamma ingredienser som får dig att slappna av. Många produkter innehåller även Vitamin E som gör att krämen absorberas snabbare på huden. Dock är det viktigt att du slutar använda din delay spray om det uppstår någon form av irritation. Du kan börja med att spraya på din arm första gången för att se hur din hud reagerar.

Vänta en stund efter du applicerat din delay spray

Det tar några minuter innan sprayen eller krämen absorberas helt av din hud. Om du börjar ha samlag för tidigt kan även din partner påverkas av krämen. Det är något som du helst vill undvika då det verkar bedövande även på kvinnor.

Vad är skillnaden mot bedövande kondomer?

Den stora skillnaden är att en delay spray smörjer du in direkt på ditt kön och bedövande kondomer har då ett delay spray medel på insidan direkt. Om du inte gillar att använda kondom är det alltså ett bra alternativ. En flaska på 50 ml kan användas cirka 100 gånger beroende på hur mycket du använder per gång. Det är alltså en hållbar produkt som ger mycket för pengarna. Effekten brukar sitta i upp till en timme men det varierar från person till person.

Hur använder man en Delay Spray korrekt för att uppnå bästa resultat?

För att uppnå bästa resultat med en Delay Spray är det viktigt att använda den korrekt. Här är några tips för att använda en Delay Spray på rätt sätt:

 1. Förberedelse: Innan du applicerar Delay Spray, se till att tvätta och torka penisen noggrant. Det är viktigt att huden är ren och torr för att säkerställa optimal absorption av sprayen.

 2. Applicering: Skaka sprayflaskan väl innan användning. Håll sedan sprayen ca 10-15 cm från penisen och spraya ett tunt lager på ollonet och skaftet. Var försiktig så att du inte överdoseras och undvik att få sprayen i öppningen på penisen.

 3. Massage och absorption: Efter appliceringen kan du försiktigt massera sprayen in i huden på penisen för att hjälpa till med absorptionen. Det kan ta några minuter innan du känner effekten, så var tålmodig och ge sprayen tillräckligt med tid att verka.

 4. Anpassning: Om du inte uppnår önskat resultat efter första appliceringen kan du justera mängden spray vid nästa användning. Det kan vara en process av att hitta den bästa doseringen för dig och dina behov.

 5. Kommunikation med partner: Ha en öppen kommunikation med din partner om användningen av Delay Spray. Diskutera och lyssna på varandras preferenser och behov för att säkerställa en positiv och njutbar sexuell upplevelse för båda parter.

Kan en Delay Spray användas tillsammans med kondom och andra preventivmedel?

Ja, i de flesta fall kan en Delay Spray användas tillsammans med kondom och andra preventivmedel. Det är dock viktigt att vara uppmärksam på följande:

 1. Kompatibilitet: Kontrollera produktens beskrivning eller tillverkarens rekommendationer för att säkerställa att Delay Spray är kompatibel med kondomer och andra preventivmedel. Vissa sprayer kan innehålla ingredienser som kan påverka materialet i kondomer och minska dess effektivitet. Det är därför viktigt att använda en Delay Spray som är speciellt utformad för att vara säker att använda tillsammans med kondomer.

 2. Applicering: Applicera Delay Spray på penisen i enlighet med tillverkarens instruktioner innan du sätter på kondomen. Se till att sprayen har absorberats ordentligt innan du fortsätter med kondomanvändningen. Var försiktig så att du inte får sprayen på kondomen direkt, eftersom det kan påverka dess effektivitet.

 3. Smörjmedel: Om du använder ytterligare smörjmedel tillsammans med kondomen och Delay Spray, välj en som är vattenbaserad. Vattenbaserade glidmedel är vanligtvis kompatibla med kondomer och kommer inte att påverka deras integritet eller effektivitet.

Tänk på att läsa instruktionerna

Även om de flesta delay sprays fungerar på samma sätt är det viktigt att du läser instruktionerna för varje enskild produkt. Det som varierar är hur långt innan du bör spraya på produkten för att det ska ge verkan. Om du väljer en gelbaserad produkt ska du normalt lägga på den cirka 15 minuter innan akten. Många sprayer är betydligt mer snabbverkande. Oavsett produkt är huvudsyftet att du ska kunna ha hålla dig längre. Det är ett enkelt sätt att få en längre och bättre stund i sängkammaren.

En annan sak som skiljer mellan olika delay spray är hur du ska använda den. Vissa krämer ska endast smörjas in på toppen av könet medans andra ska fördelas jämnt över hela. Vissa krämer måste du även använda under en lite längre tid innan du ser någon effekt.

Hur kan jag använda denna typ av kräm?

En delay spray fördröjer utlösningen oavsett vilken typ av akt du och din partner har. Den kan alltid bli en naturlig del av din och din partners akt. Du kan även använda denna typen av produkt i kombination med kondom om du vill det. Få mer kontroll på dig själv och gör din partner nöjd samtidigt på ett enkelt sätt.

Hur förvarar jag delay spray om den inte används på länge?

För att korrekt förvara en Delay Spray om den inte används under en längre tid, följ dessa riktlinjer:

 1. Läs instruktionerna: Läs och följ tillverkarens instruktioner för specifika förvaringsrekommendationer. Vissa produkter kan ha specifika krav baserat på deras sammansättning och formulering.

 2. Sval och torr plats: Förvara Delay Spray i en sval och torr plats, borta från direkt solljus och fuktighet. Värme och fukt kan påverka produktens kvalitet och hållbarhet.

 3. Förseglat lock: Se till att sprayens lock är ordentligt förseglat efter varje användning. Detta hjälper till att förhindra att luft och fukt tränger in i flaskan och påverkar produkten.

 4. Uppdaterad hållbarhet: Kontrollera utgångsdatumet på Delay Spray för att säkerställa att den används inom rekommenderad tid. Om produkten har passerat sitt utgångsdatum bör den kasseras och inte användas.

 5. Utsatta produkter: Förvara Delay Spray separat från andra produkter eller föremål som kan påverka dess kvalitet, som starka kemikalier eller parfymer.

 6. Utom räckhåll för barn: Förvara Delay Spray utom räckhåll för barn och husdjur för att undvika oavsiktlig användning eller exponering.

Vilka är de mest populära varumärkena som har gjort Delay Spray?

Det finns flera populära varumärken som erbjuder Delay Spray på marknaden. Här är några av de mest populära varumärkena:

 1. Stud 100: Stud 100 är ett välkänt varumärke som erbjuder en populär Delay Spray. Produkten är känd för sin effektivitet och används av många män för att förlänga uthålligheten.

 2. Promescent: Promescent är ett annat populärt varumärke som specialiserar sig på produkter för att förlänga den sexuella uthålligheten. Deras Delay Spray har fått positiva recensioner och är populär bland användare.

 3. Super Dooz: Ett högkvalitet varumärke från Tyskland som tillverkar en av dom mest populära delay sprays på marknanden idag!

 4. KY Duration: KY Duration är ett varumärke som erbjuder olika produkter för att hjälpa män att förlänga utlösningen. Deras Delay Spray är populär för dess effektivitet och enkelhet att använda.

Dessa varumärken är kända för sina Delay Sprays och har ett gott rykte på marknaden. Det är viktigt att läsa recensioner och produktbeskrivningar för att hitta den Delay Spray som passar dina individuella behov och preferenser.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information