Svenska

Fingervibrator

En fingervibrator är en liten och smidig vibrator som sätts på fingret för att stimulera känsliga områden på kroppen. Fingervibratorer är oftast utformade för att stimulera klitoris, men kan också användas för att stimulera andra känsliga områden som bröstvårtor, penis eller anus. Fingervibratorer finns i olika former och storlekar, och kan vara gjorda av olika material som silikon. De är oftast utrustade med en eller flera hastighetsinställningar och kan vara laddningsbara eller batteridrivna.

Fingervibratorer är en populär sexleksak för par som vill utforska nya sätt att stimulera varandra under akten. De är också en idealisk sexleksak för ensamstående personer som vill upptäcka nya sätt att uppnå orgasm. Fingervibratorer är också lätta att använda och rengöra, och kan vara mycket diskreta och enkla att förvara när de inte används. Så om du vill öka din sexuella njutning och uppleva nya och intensiva orgasmer, så är en fingervibrator ett utmärkt val. Utforska vårt sortiment av fingervibratorer och hitta den som passar dig bäst.

Du har sett 14 av 14 produkter

Vad är en Fingervibrator?

De allra flesta kvinnor behöver stimulans av klitoris för att kunna få orgasm under penetrerande sex och då kommer en fingervibrator vibrator perfekt till hands! En fingervibrator är precis vad det låter som, en liten vibrator som du sätter fast på fingret och som du då smidigt kan stimulera klitoris med. Dessa vibratorer är liten och smidig att använda, men kan skänka stor njutning med hjälp av sina härliga vibrationer.

Förutom att den passar perfekt som ett komplement vid penetrerande samlag är den också smidig och praktiskt när du vill ha en härlig stund med dig själv. Tack vare utformningen på fingervibratorer är de perfekta att ha med sig i väskan, för att när som helst kunna onanera och ha det skönt. Den fungerar självklart även alldeles utmärkt hemma i sängen när du vill ha en bra vibrator som är enkel att använda.

Liten vibrator men mycket njutning

De allra flesta modeller av fingervibratorer är mycket små och smidiga, men det betyder inte att det kompromissas med kvaliteten på vibrationerna. En modern vibrator är oftast mycket kraftfull trots att den är liten, och kan stimulera dig precis så starkt som du vill. Vanligtvis kan du justera styrkan på din fingervibrator. Många tycker det är skönt att börja med lite svagare vibrationer för att komma i rätt stämning, och för att sedan öka på styrkan allt eftersom du blir mer och mer upphetsad.

Använder du en av dessa vibratorer under penetrationssex kommer du att få en mycket härlig upplevelse och enklare orgasm. Med en vibrator till fingret så slipper du bli trött i handen när du försöker stimulera klitoris samtidigt som du blir penetrerad, allt du behöver göra är att hålla vibratorn på plats och sen sköter den jobbet.

Vad är fördelarna med att använda en fingervibrator?

En fingervibrator är en intim sexleksak som kan ge en rad fördelar och förhöja sexuell njutning. Här är några av fördelarna med att använda en fingervibrator:

 1. Ökad stimulering: En fingervibrator ger intensiv och riktad stimulering på specifika erogena zoner. Dess vibrationer kan hjälpa till att maximera känsligheten och ge en mer intensiv upplevelse.

 2. Mångsidighet: Fingervibratorer är små och smidiga, vilket gör dem mångsidiga och enkla att använda. De kan användas för att stimulera klitoris, bröstvårtor, testiklar och andra erogena zoner, både under soloaktiviteter och tillsammans med en partner.

 3. Förbättrad orgasm: Vibrationerna från en fingervibrator kan bidra till att öka chansen för att uppnå orgasm och göra den starkare och mer tillfredsställande. Genom att fokusera på specifika områden kan en fingervibrator ge intensivare orgasmer.

 4. Utforska nytt spännande område: Att använda en fingervibrator kan vara en spännande och ny upplevelse för både singlar och par. Det kan hjälpa till att utforska nya erogena zoner och lära känna sin kropp på ett djupare sätt.

 5. Öka intimiteten: Att använda en fingervibrator tillsammans med en partner kan stärka intimiteten och skapa en djupare bindning. Det kan vara ett spännande tillägg till det sexuella samlivet och hjälpa till att utforska och tillfredsställa varandras lustar och behov.

 6. Stressreducering: Vibrationerna från en fingervibrator kan ge avslappning och hjälpa till att minska stress och spänningar. Att ta sig tid för självomsorg och njutning kan bidra till ökat välbefinnande och avkoppling.

Fördelarna med att använda en fingervibrator kan variera från person till person, men det är tydligt att de kan bidra till att förbättra sexuell njutning, uppnåelse av orgasm och ökad intimitet. Varje individ har sina egna preferenser och behov, så det är viktigt att välja en fingervibrator som passar ens personliga smak och preferenser.

Stimulera klitoris på allra bästa sätt

Precis som med de alla typer av vibratorer finns det flera olika varianter när det kommer till fingervibrator. Huvudsyftet med dem är alltid detsamma, det vill säga en vibrator som smidigt sitter fast på fingret och som på så vis gör det enkelt att bli stimulerad av sköna vibrationer.

En del fingervibratorer ser ut som små bulletvibratorer men med en ring så att du enkelt kan fästa den runt fingret. Andra modeller trär du över hela fingret, och låter den sedan sitta kvar där under sexet eller onanistunden. En mycket omtyckt fingervibrator är den lilla minirabbiten, som alltså är en liten rabbitvibrator som du kan fästa på fingret. Många kvinnor tycker att stimulansen från en rabbit ger mycket större njutning än från en bulletvibrator. Men det är självklart en smaksak och du behöver utforska vilken typ av stimulans som ger dig allra mest njutning.

En fingervibrator är främst till för yttre stimulering och då vanligt vis på klitoris, även om du såklart kan stimulera vilken del av kroppen som helst med dem. Du kan gärna använda en fingervibrator tillsammans med glidmedel för en ännu skönare upplevelse. Tänk på att endast använda vattenbaserat glidmedel tillsammans med sexleksaker som har en yta av silikon.

Uppladdning och rengöring

Just för att det ska vara enkelt att använda den är det vanligt att en fingervibrator är uppladdningsbar. Men det finns även batteridrivna varianter om du föredrar det. Om din vibrator till fingret har en yta av silikon rengör du den med mild tvål och vatten eller med särskild rengöring för sexleksaker. Är den vattentät kan du dessutom smidigt rengöra den direkt under rinnande vatten.

Hur kan man använda en fingervibrator för att förbättra det sexuella nöjet och intim njutning?

Att använda en fingervibrator kan vara en fantastiskt sätt att förbättra det sexuella nöjet och uppleva intim njutning på en ny nivå. Här är några tips om hur man kan använda en fingervibrator för att maximera sina fördelar:

 1. Utforska kroppens erogena zoner: En fingervibrator kan användas för att stimulera olika erogena zoner på kroppen, som klitoris, bröstvårtor, testiklar eller andra känsliga områden. Ta dig tid att utforska din kropp och upptäcka vilka områden som ger mest njutning.

 2. Använd rätt vibrationsläge: De flesta fingervibratorer erbjuder olika vibrationslägen och hastigheter. Testa olika inställningar för att hitta den som passar bäst för dig. Vissa personer föredrar mjuka och pulserande vibrationer, medan andra föredrar kraftigare och kontinuerliga vibrationer.

 3. Kombinera med andra stimulanser: En fingervibrator kan användas ensam eller i kombination med andra stimulanser, som oralsex, penetration eller användning av andra sexleksaker. Att kombinera olika typer av stimulanser kan öka njutningen och intensifiera orgasmerna.

 4. Använd glidmedel: För att göra upplevelsen ännu mer njutbar kan det vara bra att använda ett vatten- eller silikonbaserat glidmedel tillsammans med fingervibratorn. Glidmedlet kan minska friktionen och göra det smidigare att föra vibratorn över kroppen.

 5. Kommunikation med partner: Om du använder en fingervibrator med en partner är det viktigt att kommunicera och utforska tillsammans. Var öppen för att dela dina preferenser och lyssna på din partners behov och önskemål. Att använda fingervibratorn som en del av det sexuella samlivet kan stärka intimiteten och skapa en djupare förbindelse.

 6. Självutforskning: För de som vill använda en fingervibrator för soloaktiviteter kan det vara spännande att experimentera och utforska sin egen kropp. Ta dig tid att lära känna dina egna lustar och gränser, och använd fingervibratorn för att skapa sensuell och tillfredsställande njutning.

Genom att vara öppen för nytt, kommunicera och experimentera kan användningen av en fingervibrator förbättra det sexuella nöjet och ge en intensivare och mer tillfredsställande intim upplevelse. Varje person är unik, så det är viktigt att lyssna på sin egen kropp och följa sina egna lustar och behov när man utforskar användningen av en fingervibrator.

Varför har många fingervibratorer en knottrig yta?

När du letar efter en fingervibrator att köpa kommer du se att många av dem har en knottrig yta på den sidan som ska hållas mot klitoris. Anledningen till det är helt enkelt att många kvinnor tycker det är skönare än när en vibrator är helt slät. Den knottriga ytan i sig blir en stimulering av klitoris känsliga område, men vibrationerna brukar också kännas med när knottrorna kan vibrera jämfört om du har en bullet som är helt slät.

Precis av samma anledning som att många gillar en rabbitvibrator. De två små öronen vibrerar kraftigt även om själva vibrationerna i sig inte är allt för intensiva. En härlig kombination som många uppskattar.

Hur styr jag vibrationerna i en fingervibrator?

Poängen med en fingervibrator är att den ska vara smidig och lätt att använda, och därför är många av dem relativt enkla modeller. Det innebär att de vanligtvis inte styrs via en app eller fjärrkontroll, utan att du helt enkelt mekaniskt vrider på ett litet reglage någonstans på vibratorn för att korrigera intensiteten.

En fingervibrator används vanligtvis som klitorisstimulering vid penetrerande sex för att slippa krångla med en stor stav eller behöva smeka klitoris enbart med handen. I den situationen upplever de flesta kvinnor att smidigheten som kommer från den lilla storleken är viktigare än att kunna precisionsstyra intensiteten. De flesta modeller är utformade så att det ändå är relativt lätt att vrida på reglaget, och eftersom den sitter fast på fingret behöver du inte oroa dig för att tappa den eller liknande.

Vilka säkerhetsaspekter bör man tänka på vid användning av en fingervibrator?

När det gäller användning av en fingervibrator är det viktigt att man tar hänsyn till vissa säkerhetsaspekter för att säkerställa en trygg och bekymmersfri upplevelse. Här är några viktiga säkerhetstips att tänka på:

 1. Kvalitet och tillförlitlighet: Se till att köpa en fingervibrator av hög kvalitet från en pålitlig och ansedd tillverkare, vi har sålt sexleksaker sedan 1967 och har valt ut dom bästa och säkraste fingervibratorerna på marknanden. Detta hjälper till att säkerställa att produkten är tillverkad av säkra material och har genomgått nödvändiga tester och certifieringar.

 2. Rengöring och hygien: Innan och efter varje användning är det viktigt att noggrant rengöra fingervibratorn för att eliminera eventuella bakterier eller smuts. Använd mild tvål och varmt vatten eller en sexleksaksrengöring speciellt utformad för ändamålet. Se till att torka av vibratorn ordentligt och förvara den på en ren och torr plats.

 3. Användning med rätt tryck: När du använder en fingervibrator är det viktigt att applicera rätt tryck för att undvika obehag eller överstimulering. Lyssna på kroppens signaler och justera trycket efter behov. För hårt tryck kan vara obekvämt och skapa obehag.

 4. Batterihantering: Om fingervibratorn är batteridriven är det viktigt att hantera batterierna på rätt sätt. Följ tillverkarens instruktioner när det gäller batteribyte och förvara alltid batterierna separat för att undvika kortslutning eller läckage.

 5. Undvik överhettning: Använd inte fingervibratorn för en längre tid utan avbrott, eftersom överhettning kan inträffa. Om vibratorn blir för varm, låt den vila och svalna innan du fortsätter användningen.

 6. Lyssna på kroppens signaler: Var uppmärksam på kroppens signaler under användningen av fingervibratorn. Om du upplever obehag, smärta eller något annat negativt, sluta använda produkten omedelbart och rådfråga vid behov en läkare eller hälsoexpert.

 7. Läs och följ tillverkarens instruktioner: Varje fingervibrator kan ha unika användnings- och säkerhetsinstruktioner. Läs och följ noga de instruktioner som medföljer produkten för att säkerställa att du använder den på rätt sätt och undviker eventuella risker.

Genom att följa dessa säkerhetstips kan du använda en fingervibrator på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Kom ihåg att varje persons kropp och preferenser är unika, så det är viktigt att lyssna på sin egen kropp och göra vad som känns bekvämt och njutbart för dig.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information